Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, April 10, 2011

Malam ini….

Assalamualaikum…

malam ini malam isnin

malam ini episod akhir trilogi cinta

malam ini ada mentor..nak tgok salma

malam ini kena balik awal

malam ini tak boleh online

semua nya malam ini…pukul 10 malam trilogi cinta di TV1…aiman dah siap tanya..ibu kak g ada x malam nie…ari ahad nanti ada la…sibuk je aiman yang 5 tahun tu tanya kak g…tak pernah tinggal…mesti tengok punya la..siap tau seha, abg badrul,shahrul..aiman aiman

tapi sebelum tu kita layan dulu salma di TV3…harap2 dia menang lagi malam nie..jiran shida yang pelupa tu peminat num 1 salma rasa nyer…tak percaya <klik sini, sini, sini, sini >

ENTRY PILIHAN

9 Tanda Lelaki Tak Sedia Untuk Bernikah

MENCARI YANG SEMPURNA SEDANGKAN DIRI......

psst : x sempat dah nak join segmen en ben..gegar 1000 group 9…tengok miss ran dah siap wat entry

3 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

amboi...layan drama..hik3.dah 2 thn saya tak tgk drama.keh3.blk m'sia pun x layan sbb risau ketagih

Miss Ran said... [Reply]

erkkk takde jwpn ag..buat entry je dlu...sunah da mng

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

malam ni nak sokong ika plak...

persembahan dia meletup~~

thanks untuk entry pilihan tu