Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, April 26, 2011

Jumpa Blogger Lagi

Assalamualaikum…

3 hari berturut2 shida jumpa kawan2 dari dunia blog nie…biar la orang nak kata pulun ke apa..apa pun dengan shida…shida tak kisah janji shida dapat jumpa kawan2 yang leh membuat kan shida senyum….

kalau ari sabtu pesta sopan, ari ahad pesta kayuh, ari isnin semalam pesta sembang di tangga..alhmdlah shida telah bertemu seorang blogger yang menang program realiti…siapakah beliau….ke SINI ok..

Dia adalah seorang yang kelakar sangat sangat….1st jumpa bertentang mata dia dah gelak…hehehe….macam dah kenal lama antara kami berdua…kalau korang perasan shida pernah wat entry tentang dia….super duper junior tu….

Alhmdlah smlam Pekan Rabu, Alor Setar menjadi titik pertemuan antara shida dan lini atau lebih dikenali dengan cik pulau…memandangkan cik pulau mai jalan2 belah utara nie shida amik la kesempatan untuk berjumpa dengan dia…memang best la jumpa dia dan kawan2 dia yang lain…macam2 jugak la kami borak semalam…dalam sejam jugak sampai berpeluh2…apa yang kami borak..lebih kepada ukm dan sakura budika…hehehhe…sembang je la shida ajak minum depa tak mau…

Gambar..bukti…xde la sebab camera shida lens prob…tunggu je lini upload…skrang nie dia kat langkawi..esok baru balik…sabar yer…kita tunggu entry dari cik pulau yang telah pergi bercuti di pulau langkawi….

Shida de bagi cik pulau kek lapis idola sunah buat…biar dia rasa air tangan selera sakura…thanks kepada sunah, ady, amalina dan nadh..akhirnya kek lapis ini sampai ke tangan shida dan kawan2 lain tumpang merasai nya

kek lapis

Opppps bukan aje cik pulau shida jumpa smlm…shida lepak2 dinner dengan Naqiah dan CT Jucy..shida kemaruk mengidam nak makan ktw tomyam..so kami lepak kat Cawan Cafe, Jalan Pegawai…ajak Syakira tp dia dah janji dengan housemate nya nak makan2 di kuala kedah….

  tmym

Tomyam yang menyelerakan memang berbaloi la….dengan harga nye..puas hati

ayaq

White coffe dan milo

sedap

Jangan terliur ok

nasi

Nasi goreng cina sedap jugak…naqiah punya

 

Ok la ckup utk malam nie..perut dah lapar..nak balik makan…

9 comments:

OreO HitaM said... [Reply]

wah best dapat gather ramai2..seronok kot

♥yaya budak suka embun♥ said... [Reply]

kak shida mmg buat kami lapaq. meleleh ayaq liuq tgk mknan2 ni T_T

NEW ENTRY : KENANGAN ZAMAN SEKOLAH

Along Usop said... [Reply]

naseb baek tgh mkan beger!... fuh...

tak terase sgt la kekempunanan perot along tengok gambar2 kat atas tuh.. agagagaga... =p

~...AmALinA....~ said... [Reply]

wahhhhh bestnye.....

najwa's said... [Reply]

terliur meh tgk tomyam tuh~

CIK GADIS said... [Reply]

ngeh2!rjen betol k.shida jmpa blogger.. =P

Ujang9897 said... [Reply]

ala tak dpt dtg kenduri ek..kalau tak jmpa lg kwn blogger..hee

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

BILA NAK JUMPA QASEH ..

Izzuddin Fauzi said... [Reply]

iNI MENYEBABKAN KELAPARAN PERUT NIE :D

myetech9[dot]com @ Enchik Nine