Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, January 13, 2011

~201 dah Follower shida~

arini mungkin boleh dikategori kan ari yang leh wat shida senyum..gelak...ketawa...seronok..di ym cara ym dok lawan2 status ngan serai n mytwintot...sampaikan ala pun berjangkit...alahai ala kamu pun sama kadang2 dok lawan status....opps bukan shda nak cite pasal status d ym ok....ini nak cite pasal follower shida dah 201 sekarang.....
yang sedih nyer follower ke 201 tu shda tak dapat nak follow dia semula....
sapa la FAZLYANA HALIB nie yer...
bagi la url anda...leh la shda follow awk semula.....

ccccccccccccccccccccccccccccccccccc

tapi apa pun shda dapat kenal follower shida yang ke200...
dalam hati ada plan nak wat award utk follower bertuah nie.....
eh2 dua2 nama yana la....

eh2 ada muka apesz la...hehehe..apesz follower ke berapa..
kira sendiri...lariiiiiiiiiiiiik
dush dush kena tumbuk ngan apesz...(xsempat nak lari)

follower yang ke 200 adalah YANA....cun jugak orang nya...muda lagi baru 21 tahun 3 bulan....yana nie suka tgok movie/drama korea....header yana pun menarik jugak...jom apa la terjah la blog http://yanalililala.blogspot.com/


15 comments:

Norfa said... [Reply]

wah..comel gila.. saya budak..sya ok! hhhahaah

aDisH.sHidA said... [Reply]

norfa..itu le pasal....saya budak micro biology...hehhee

hawiz said... [Reply]

tahniah..yihaaa..hihii

Encik MamaT said... [Reply]

sat ja dah 200 lebih.. hehe.. memang laju... hehe..

THE LEKAT LEKIT STORY said... [Reply]

tahniah... usaha tangga kejayaan.. capai target seterusnya pula

aDisH.sHidA said... [Reply]

hawiz : thanks
en mamat : itu le pasal....apa pun shda hargai2 kawan2 blogger yang follow shda....mrs jaja 100 nie dah 201

Nora Shahaira said... [Reply]

uish...leh la jd tutor akak lepas ni..da terel..

aDisH.sHidA said... [Reply]

nora : akak pun sejak join segmen BA...pastu rajin BW hehehhe...xsuai kot utk akak jd tutor ada lagi yg lebih layak di luar sana :)

niesz said... [Reply]

niesz yg ke bape ek..hehe..

yanalililala said... [Reply]

hehe. thank!

BuLat i2 CirCLE said... [Reply]

sy yg k 203..

BEN ASHAARI said... [Reply]

email kat ben , nama penuh , no tel dan alamat untuk hadiah segmen 500 ... benashaari@yahoo.com

aDisH.sHidA said... [Reply]

niesz : kena kira semula niesz yg berapa nie..heheh..
yana : yw
bulat : thanks yer
en ben : ok t shda email erk...

Awangku Johan said... [Reply]

thniah kak shida.. akak menang segmen 500 tu.. soklan harian or terkumpul

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Ak...akak pun tatau...betul ke menang...terkumpul la kot sebab harian last segmen kan yg akak taja yg ak menang tu..apa pun tgu je la