Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, January 10, 2011

SaPa SebEnaR Nya EN BeN erK?



eh eh korang kenal tak en ben ashaari...
alahai yang blogger yang top tu..
yg setiap ari ada je n3 dia akan publish....
pastu ada plak segmen yang dia wat utk blogger nie...
memang HEBAT la en ben nie...


semalam shda de chat ngan sorg mbe kat fb
shda de bg dia award...kami sama2 dah lama de blog
tp juz x aktif suka BW je...
bila shda join BA nyer segmen..terus jatuh chenta...
so shda suruh la dia join n like BA...
dia de tanya sapa BA nie...
artis ke....
ish2 tatau nak jawab sapa BA sebenarnya
shda hanya gtau rasa neyr BA nie keje gomen n dia dah kawen...
kalau xsilap wife dia PTD....azila
mbe puji body BA wooooooooooooooow...


Sapa BA Sebenarnya???
ARTIS...MODEL...PELAKON....

hanya BA aje yang tahu...
BA x nak jawab ke...heehhee...


11 comments:

BEN ASHAARI said... [Reply]

ahlil muzik ?? lawyer ??? hahaha... sama je kita.. blogger picisan ..

aDisH.sHidA said... [Reply]

en ben...hehehe
tukang taip je kita nie....
shda tak sure sebab pe mbe tanya adakah en ben nie artis..

~..Smiling Angel..~ said... [Reply]

alamak..kenapa saya terasa pedas semacam ni??..hahaha..hi mr B.A..i've juz follow ur blog..banyak yg saya kena belaja lg:|

aDisH.sHidA said... [Reply]

S.A : rai hahhahaa....td de makan cili erk....ke makan semalam sampai arini rasa pedas nyer...kan rai kan BA nyer blog byk info kan..cmtu gak ngan blog rakan2 yg lain...selama ni kita tatau sgt

Sunah Mohammad said... [Reply]

hehe...sama la kita kak~ lepas join segmen kat blog enchek ben, baru datang balik roh berblog tu..:)

aDisH.sHidA said... [Reply]

sunah : hehhee...tu le pasal...sampaikan x smpt habis n3 en ben tup2 ada plak n3 baru...caya la en ben kita ni kan....

~..Smiling Angel..~ said... [Reply]

tu lah shida :))..kalo pandai kan..Blog ni leh jd 1 landasan tuk kite cr kenalan..bisnes..kaut untung sana sini..tapi tu lah..kena rajin korek dan gali..hehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

rai dah daftar ngan nuffnang kan...shda gak yg belum..hehehhe

... said... [Reply]

as salam..
hehe.BA tanak ulas lebih lanjut tu~ :D

aDisH.sHidA said... [Reply]

... itu le pasal....xpe low profile adalah lebih baik kan...
... sendiri pun shda tatau nama awak g...sedangkan awk kata penah nampak shda d kuo or fst

... said... [Reply]

nama dah tahu.huhu.pernah nampak je.tak pasti orangnya betul atau..tersilap.adoi

tu kat pusanika ada booth2 khas untuk orang perempuan.nasib baik saya lelaki.huhu