Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, January 31, 2011

i-ciTy KedaH


Assalamualaikum....bertemu di hari terakhir bulan januari 2011
sapa dok kedah angkat mouse...kalau guna lappy angkat apa erk....
sapa tau i-city kedah di mana...
pict shida kat atas tu kat icity kedah la..bukan icity s/alam sana nuuuu
malam td shida g i-city kat alor setar.....
i-city nie kecik je...xbyk lampu sgt....
korang jangan pandang kedah sebelah mata
kerana aloq staq pun dah ada taman lampu lampi ala2 i-city s/alam tu

tatau ke di mana......
shida pun tatau selama nie....abg la gtau masa otw nak p pizza....
i-city alor star kedah nie kat depan wisma negeri n masjid zahir...
(nampak x masjid zahir)
dekat jam besar lama tu....
kalau dulu situ orang panggil PARIS....percaya lah... PARIS kat Kedah
betul2 simpang 4 jalan putra...


rasa shida setiap malam ramai org kat sni..kalau dulu muram kelam je kat sni...
la ha amik ampa dah de icity gtu.....
yang frust nyer tmpt parking x de sgt..sebab yg tapak depan balai besar negeri kedah tu di tutup...shida tatau la sebab apa
mungkin sebab nya ia betul2 depan masjid zahir masjid negeri kan....
bila parking xde sgt...jadi jammed la..pastu keta plak bersusun tepi jalan
pak terapik pun vroom sana vroom sni berenti tulis surat cinta.....

jom layan pic kami adik beradik kat i-city kedah

adik, aisya n kak ja

adik benda alah tu beli utk aiman la...ang bukan reti main

adik ala2 model la konon...

aiman n aisya with cu

aiman habis macho la aik wat gaya mcm tu
awat ateh nampak mcm gemuk je ni.....

aiiii peluk sakan nampak 2 orang ni...
dah kawen ke belum...


ok kawan2 lepas nie kita lepak ramai2 kat sni erk....
tapi rasa nyer lagi best kalau dorg wat kat area menara alor star



6 comments:

ciK waNi said... [Reply]

salam..
cantiknya i-star alor star..
cik wani pon dh p dh..
hihihihi~

aDisH.sHidA said... [Reply]

wslm.....dorg panggil apa nama tempat nie...i-star ke..shida pun abg ipar la gtau masa otw ke pizza..so ajak la dia pegi lepak2 kejap...hehehe...ramai jugak org...tp prob park la...

►AdamXis◄ said... [Reply]

As salam...bw dr sahabat blogger...wow ade icity kat kedah...x tau pulak...nice photos

Entry terbaru ►Sukan : Chong Wei vs Lin Dan (Terbuka Korea )

aDisH.sHidA said... [Reply]

ADAM :wslm....thanks adam jalan2 sampai icty kedah...nanti mai la kedah leh p...hehehe....nak amik byk pic g smlm tp btry cmra kong :(

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

GKSB pon tak tau ada benda alah ni kat kedah haha

aDisH.sHidA said... [Reply]

GKSB : lepas nie balik kedah p jalan2 depan masjid zahir tu..kalau p siang ari mmg x nampak la lampu lampi nyer..g malam erk...hehee