Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, January 9, 2011

~AJL25~

hanya tinggal bape jam je lagi utk kemuncak AJL25...
rata2 org sembang...borak....post mengenai AJL25...
ini pun dok dgr lagu sofea jane nyanyian black kat blog ujang
shda suka lagu nie...harap2 dia menang....


malam nie kita sume akan tgok n dengar 14 daripada 30 lagu yang telah berjaya ke final AJL25....
lagu2 yg layak ke final

Sofea Jane (Black)
Hanyut( Faizal Tahir)
Selamat Malam (Faizal Tahir)
Jahat (Stacy)
Tolong Ingatkan Aku (Anna Raffali)
Pelita (A.P.I)
CInta Sempurna (Yuna)
Berlari (Tomok)
Mencari Konklusi (Hujan)
Extravaganza (Bunkface)
Noktah Cinta (Hafiz)
Ku Ada Kamu (Adira)
Drama King (MUH)
Kebahagiaan Dalam Perpisahan (Shahir)


apa pun kita sume saksikan kemuncaknyer malam nie ok...disebalik kemuncak AJL25 nie...
ada cite ttg adik bongsu n kak ipar sulongku....

adik di penang dok pujuk sapa2 abg kakak nyer yg de xtra tv kasi kat dia nak tgok ajl
plan mtk ngan kak ilah...kak ilah dia tak kasi
mintak ngan abg din n kak niroh no respon
last2 abg on dia gak yg baik hati kasi...
rasa nyer bukan pinjam utk tgok ajl je tu...
mau sampai habis sem
itu kisah adik bongsu ku

ini kisah kak ipar yg sulung..kak niroh isteri abg din
bila gtau adik nak pinjam tv nak tgok ajl dia mcm x nak bg
sebab nyer t dia berebut ngan anak2 dia nak tgok ajl
pastu siap ajak abg din balik awal dr umah mak sebab nak tgok ajl
sekali x jadi balik umah mak...seronok la dia....

apa pun malam nie shda nyer plan
sambil tgok ajl nak balut hadiah2 yg shda nak kasi kepada pemenang harian 4 segmen 500 blog bersama BA n follower bertuah.....

hadiah2 yg akan dibalut n i'allah esok nak pos kesemua nyer...

esok sure penuh kat dashborad pasal keputusan AJL25..

5 comments:

Abhamz said... [Reply]

salam, singgah sini bila Ben Ashaari pilih header blog ni sebagai Header Romantik Pilihan...tahniah

Fiqas said... [Reply]

baca n3 ni sambil tgk juara lagu..

salam kenal, dtg dari blog BA..:)

apezs shah said... [Reply]

JOm tgk AJL reramai. Bestnya.. hehehe... Sokong sape Qasih?

*apezs dtg follow dah kat sini. Nice header la.. romantik..;)

mss fix89 said... [Reply]

ana raffali menang.....!!!! tapi faizal tahir pun menang jugak...

aDisH.sHidA said... [Reply]

abhamz: wsalam....thanks dtg singgah blog shida yang tak seberapa nie..romantik ke header shida nie ek sampaikan BA kategorikan begitu....

Fiqas: 10's ye dtg ke blog shda nie...shda hargai sgt2...

Apezs : tgok sorg2 je malam td....xde sokong mana2 tp suka lagu sofea jane..yuna n anna pun suka gak...sebab dorg kan pompuan :)

mss fix89: itu la kan...x sangka...tp mmg best kan dia....sopan je dia..

terima kasih sume yg dtg kunjung blog shda nie....sy amat hargai...

thanks BA....coz pilih header shda yg x seberapa nie...myb nie adalah rahmat ramadhan yg lepas.....