Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, January 20, 2011

Chat Room uTk BloGgeR

wah wah wah arini shda jalan2 kat blog areliff...
leh pegi sana sebab tertarik ngan n3 dia pasal jodoh...hehehe
sekali terpandang chatroom mcm kat ym nyer
apa g main terjah je tegur dorg...
shda tatau BCR nie connect ngan sume blogger yang letak meebo..
hahha...bila masuk bloggers Chat room baru nampak betul2 mcm chatroom ym...
shda nie mmg kaki hantu chat xmau la lepas peluang yg ada kan
kalau korang nak letak chatroom box nie sbg widget boleh la isi borang kat BCR..nanti JT(jejaka terhangat) akan update blog kita kat bloglist BCR....shda dah daftar pun....

lebih kurang sama je kan dgn chatroom ym tp myb d sni tak leh vc la..

untuk tutorial boleh la ke blog NURUL....klik DSINI SINI SINI ok....nurul ada terangkan cara2 nak install sume..alahai korang pun terror sume kan..mesti tau cara...best tau rugi...kat BCR nie macam kat chat room ym gak kita leh pm(private msg)...klik je id yg mana kita nak chat la dgn dia...nak ngorat ke apa ke...ikut suka la yer...hehehe....

apa pun ada keistimewaan BCR nie bg pendapat shda la...sebab ia dapat mengeratkan silaturrahim ant blogger...blogger dapat kenal ngan lebih mesra gtu...dapat bertukar2 pendapat....apa yg penting kemesraan terjalin ant blogger
ok la erk shda nak chat dgn dorg nie..bye2 jupe di BCR ok....
shda guna id adish.shida..





5 comments:

/Dayah/nurul/dayak said... [Reply]

hi shida :) awk suka masuk chatroom ea

aDisH.sHidA said... [Reply]

hii dayah...hahaha...lebih kurang la..dok lepak2 gak chatroom ym..dayah kat ne nie

►AdamXis◄ said... [Reply]

salam...~ ADISH.SHIDA ~

cuba tgk contoh center nie...
http://www.w3schools.com/TAGS/tag_center.asp

sy tak boleh plak nak paste code dekat sini...sori yer

aDisH.sHidA said... [Reply]

wslm....ok tqsm...t shda try erk

/Dayah/nurul/dayak said... [Reply]

sy kat rumah :)