Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, January 6, 2011

Giveaway 3tahun Blog Misztrex



Salam...
petang2 ujan renyai2 nie...shda telah melemparkan diri ke blog TREX dah menjumpai GA yang akan diberikan oleh trex sempena 3tahun dia punye blog...tahniah TREX dah 3 tahun pun..kalau budak2 tu dah boleh jalan n myb dah dapat adik baru...hehhe...

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1) follow blog http://misztrex.blogspot.com/ dan ingat no follower korang
2) share dan like button facebook di entry ini dan sila ingat no like korang
3) buat satu entry bertajuk "giveaway 3tahun blog misztrex!" dan letak banner kat atas ni dan link kan ke entry ini
3) tag 3 orang dan make sure mereka tahu
4) letak banner giveaway di sidebar blog korang dan link kan ke entry ni
5) tinggalkan link penyertaan, no like button dan no follower korang kat comment entry ni.. untuk senang trex check nanti yea...

trex cuba la yer semak kat bawah kalau ada salah atau x memenuhi syarat yang ditetapkan..kalau penuhi harap2 shda dapat GA tu...x sabar nak dapat nie...
1. shda dah follow n num nyer 414...(shida kira tau)
2. syarat ke 2 ni pun shda dah share n like button FB...num 62
3. dah wat pun n3 nie..kalau xcmne nak join kan kan..banner dah ada kat ats tu kan,nampak x?
aikk bape kali 3 ni trex...syarat ke 4 la pas 3 trex nie....egt tiga je nie...tau la dah 3tahun pun :P
4. tag...shida nak tag sapa plak ye kali nie..kejap2 nak pk..






erm dah dapat pun nak tag sapa...
----> wani
----> tnie
----> fina


DONE!!!!!

ok trex.....teruskan usahamu dalam blog yer..... :)

6 comments:

tNie si keCiK said... [Reply]

ahakkss~~tq cik shida 4 tagging..ngeeehhh...nti tnie bt yeee...^_^

aDisH.sHidA said... [Reply]

tnie :)
yw...cayunk kamu

PReDicToR said... [Reply]

cam best je....nak joinla

Sunah Mohammad said... [Reply]

salam kak~ disebabkan akak sangat comel, maka ada award untuk akak~ hehehe...meh amek kat sini --> http://sunahmohammad.blogspot.com/2011/01/award-from-miszlullaby.html

aDisH.sHidA said... [Reply]

predictor...sila la join ok..x rugi pun
sunah : ok2 tqsm my dear

athirah said... [Reply]

hehhehe... thanx join :)