Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, January 13, 2011

~KuiZ MesRa BloGgeR bErSaMa PembaWa WacaNa~



Assalamualaikum wbt....

fuuuuh semakin hebat sahabat shida sorg nie...cik SERAI...kalau kat blog dia guna pari2 tersenyum lagi...cik serai dah pandai join contest sana sini n mangsa yang kena tag dia shida la...kalau x shida...cik seri darling....xpe serai shida rela....tghri td sblm kuar lunch sempat g cik serai tag shda utk kuiz mesra blogger bersama En. Wacanaku.. sekarang kuiz pun main on9 je kan...dulu kalau kuiz kena la carik surat khabar isi gunting n anta...

En. Wacanaku menetapkan syarat2 berikut utk peserta2 kuiz...
1. MESTI jadi follower...(shida dah jadi sejak join BA)
2. Jawab soalan yang diberi..jawapan di bawah yer
3. buat entry yang bertajuk " KUIZ MESRA BLOGEGR BERSAMA PEMBAWA WACANA..n letak banner...sedang buat nie jap g shda publish erk
4. Tag 1 rakan....kalau lebih pun xpe....ok shda nak tag AMMAR
5. letak link di komen entry nie..akan menyusul....


jawapan bg soalan kuiz en.wacanaku
-siri pertama-


ok kepada sapa2 yang shida tak tag tu tapi nak join boleh gerak kan tetikus anda ke sini yer....{kuiz}

selamat mencuba rakan2....en wacanaku dah de bg klu..so senang la skit kita nak jawab...thanks en wacana...coz adakan kuiz nie... :)

2 comments:

Pembawa_Wacana said... [Reply]

Trime kasih kerana sudi menjoinkan diri dalam kuiz yang simple ni... Gudlak aDisH.sHidA!! ^^

aDisH.sHidA said... [Reply]

en wacanaku....ok thanks