Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, January 6, 2011

~MeReKa KaTa ~


Assalamualaikum…salam sejahtera..salam 1 Malaysia…salam blogspot

Camne la shida boleh tak perasan en ben kita nie telah membuat 1st segmen 2011 (betul kan 1st segmen)...ni sume sebab dok pulun edit pict konon2 nak wat header utk myblog...segmen kali ni dinamakan "MEREKA KATA"..mereka semestinya blogger kan..... tujuan EN BEN membuat segmen kali ni untuk mengumpul lebih ramai lagi blogger x kira la blogger baru ke blogger lama ke….janji korang de blog…kalau nak join sila la klik DISINI ok..jangan segan2 jangan malu2….kat situ ada syarat2 yang perlu anda sume buat...

Shida akui shda ada blog sejak 2009 tp shida nie jenis silent reader banyak blogwalking je…so tak de ramai kawan kat blog sgt….tapi sejak join 500blog yang dianjurkan oleh BA kawan2 shda makin bertambah….rasa mcm xcukup je tangan,mata nie nak membaca n3 kawan2 blogger lain…TAHNIAH en Ben…atas usaha anda telah menyebabkan blogger lain kenal mengenali walau x penah bersua muka….…

Terima kasih n selamat datang diucapkan kepada rakan blogger yang sudi jalan2 kat blog shida nie…seterusnya menjadi follower shida…I’allah shida akan menjadi follower anda juga..

Harapan shida semoga apa yang dicorat coret diblog shida ini dapat dikongsi bersama walau tak banyak sedikit pun dah kira Alhamdulillah kan…

Akhir sekali, ucapan terima kasih diucapkan en ben kerana mengadakan segmen2 yang menarik sekaligus menambah kenalan kepada shida….tak salah kita ramai kawan….tak lupa kepada rakan2 sekalian….


SALAM PERKENALAN...majulah blog utk kita sume

2 comments:

Lulu caldina said... [Reply]

Rajinnya join segmen En. Ben..
Good luck yer

aDisH.sHidA said... [Reply]

lulu: saja la suka..samping tu leh tambah kenalan kan..tak rugi ramai kawan nie...