Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, January 2, 2011

~MenYusaHkan oRaNg jeR~

hampir-hampir shida terlupa utk post n3 nie...
sapa yang meyusahkan sapa nie shida....
drebar treler warna hijau petang smalam la...
treler beralamat kan kilang padi ke beras ntah
TAPI yang di bawa nyer BATA MERAH.....

yg shida GERAM SAKIT HATI sangat tu...
dah la wat shda terkejut masa dia masuk treler nyer depan kedai
ye la dia masuk wat pe...dok pk....rupa2nya dia nak u-turn
tak boleh ke cari tempat lain yg luas
dah la menyusahkan pengguna jalan raya yang lain
YANG PALING SHIDA GERAM...
disebabkan pangai buruk drebar tu
WAYAR TEPON YANG WARNA HITAM DI LUAR TU TERPUTUS
dah wayar hitam tu terputus automatik la internet x leh connect kan..
dah shda xleh on9..xleh on blog..x leh on fb..x leh on ym
yang paling sedih kecewa
customer pun xde la...
mai masuk kedai..
INTERNET OFFLINE

wayar hitam yang terputus (pic pg td)
setelah di alih oleh aziah staf kedai sebelah


disini la tempat kejadian berlaku
tiang tepon di depan kedai

pada awal tu shda egtkan mcm biasa la line tenet yg problem..
check phone senyap sunyi....
try kol masuk ok je de ringing kat hp nie
tp tepon kedai xbunyi pe
kol rina gtau dia prob...
cite la itu ini sume ryna gtau line tepon tu yg prob...
dia bg num utk kol 1 300 888 123 utk kol by hp
sebab nak kol 100 mmg dah xleh dah

krdt plak wat hal...habis
line celc dah kena block

erm jawapan nyer tunggu malam la kol guna hp mak
hahahaha
dah la lama....dekat 15minit gak la...
seb bek yg amik report tu lelaki....sejuk gak la...
thanks en firdaus.....
tp en firdaus gtau kalau kol guna hp line celc caj rm2.00 sekali panggil tak kira la bape lama cakap pun :) sebab dia dgr mak kata lama nyer..hahahahaa
en firdaus mula2 mcm endah x endah la pasal shda nyer report..
sebab masa shda tanya bila akan dorg amik tindakan dia tak sure...
shda gtau habis la kalau cmni..bisnes nie...so dia cepat2 amik tindakan..
leh g dia tanya cmne bisnes ok ke...
jawapan best shda ok pe kalau di awal tahun pun dah problem cmni..
hahahahahahaa..tp bukan salah dia...
SALAH DREBAR TRELER HIJAU
seb bek shda tak tgok num plat treler tu :P

alhmdlah td kul 11 dah ok sume...
kontraktor TM dah mai sambung balik....


habis rosak batu yg tuan kedai kesan tayar

tapi bila di egt2 kan balik sakit hati kan...menyusahkan orang aje...jalan depan yg tuan kedai letak batu pun habis kesan tayar treler tu...hampeh punyer drebar

3 comments:

Ujang9897 said... [Reply]

marah tak dpt on9 la nie..hehe

Lulu caldina said... [Reply]

teruknyaa...
malang bertimpa-timpa ni..adeh

aDisH.sHidA said... [Reply]

Ujang : hahahhaa tau xpe ujang...xleh duduk la kalau dok depan pc tp x on9 mcm xde makna je...
lulu: tu la geram betul..sebab angkara org lain kita terima akibat nyer