Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, January 9, 2011

~Award from MiSzLuLLaBy ~



Salam....
alhmdlah shda dpt 2nd award daripada MiSzLuLLaBy yang masih lagi belajar dlm bidang medic @Moscow State Medical University....(bakal doktor nie)..thanks ML....tp apa pun SuNaH yang telah tag shda utk pemberian award nie..tak percaya ke...ok2 korang leh tgok disni ok....sunah pulak dr norfa....berangkai nyer award nie...eh2 bukan senang nak dpt award dr moscow ngan snow yg comey mcm tuan nyer....

tapi bukan leh amik senang2 je erk award tu...kena jawab soalan2 yang telah dcipta khas oleh ML...

Bila korang suka tulis entry?
shida suka tulis n3 bila ada mood..ada benda yang sharing...tp idea tu mau ada gak...takut t tgh2 rancak naip mati akai idea tak mai...dok kat draft lama2 la...hehe....

Adakah korang Blogwalking hari-hari?
tak lah...sebab ari jumaat cuti...tapi ada jugak seminggu tu bw setiap ari...senang cite bila on pc n leh connect to tenet Bw la....

Namakan tiga blog yang korang paling suka baca..
blog masakan (hana, mat gebu dan rakan2 sedapur nyer)
blog rakan blogger yg terdapat dlm bloglist
blog yg berkaitan perkahwinan


Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML
alhmdlah dapat jugak jupe ML....
egtkan kenal kat dunia blog je kan....
eh2 mana snow yg kami sume dpt award tu...xde yg real ke..
ML comey la....

Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~


10's sunah, norfa n ML...cayunk korang muuaaaaaaaaaah x_x

4 comments:

Armiza said... [Reply]

nak join...!!
tapi ngah berkejar berlari nak balik hostel...akan join bila berkesempatan ok..tenkiu shida...=P

Awangku Johan said... [Reply]

Haaaa terharunya blog AK ini cool like a snow.. huhuhu.. rasanya myemak ada g.. hehe
apa2pun thanks sis give this award..

~..Smiling Angel..~ said... [Reply]

shidaa...caner nk join ni?? x reti:(

Sunah Mohammad said... [Reply]

sama2 kak shida cayunk~