Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, January 27, 2011

~BEN ASHAARI BLOG~


Assalamualaikum...

hampir 2jam telah berlalu en ben membuat pengumuman bahawa dia akan bubarkan bloglist yang dia ada sekarang sebab dah exp date....bloglist dia hanya utk 3bulan....so arini dia war2kan kepada blogger yang hendak tersenarai dalam bloglist nyer sila la wat n3, letak header blog BA n jawab soalan yang dia tanya....shida terpaksa korban lagi masa utk turut serta...en ben nak 100 je...tatau la shida tersenarai or tak.....harap2 tu tersenarai la....

Berapa kali shida update sehari dan jumlah entri sehingga kini?
...Untuk pengetahuan en ben dan kpd pembaca2 blog shda...shida update tak tentu...kadang 2-3 n3 sehari bergantung kepada keadaan smda aritu shda sibuk or tak..tp kalau x sbuk xde idea nak menaip pun tak boleh jugak...buat masa skrg dah 255 n3 yang shida post....macam2 ada...

Kenapa ye shida nak tersenarai dalam bloglist en ben?
...sebab sebab sebab sejak shida join segmen en ben la shida dapat lebih ramai kawan dan en ben kira idola bagi shida...setiap ari shida akan baca n3 en ben...tak kira yg sebelum2 nie.......
so shda pun nak gak en ben tau pkembangan shida....

Apakah perkara yang ingin shida lakukan sekiranya blog shida popular?
...Ya Allah tak de plak shida terpikir CahayaNurQasih ni akan popular....tapi kalau popular shida egt sebab apa shida popular sebab nya shda join segmen en ben..dari stu shida popular...shida akan wat entry khas untuk menghargai en ben.....bukan nak kipas ek...i'allah shida akan bantu rakan blogger lain supaya mereka pun akan popular jugak....



4 comments:

Ujang9897 said... [Reply]

ok tlg popularkan blog erti kehidupan tue k...mulai sekarang..hihi

hasrul hassan said... [Reply]

Salam ... wahhh peminat Ben Ashaari ke? Hmm bertuah betul dapat masuk bloglist dia.. hebat hebat. Lepas ni .. blog ni akan lebih meletup la yer.

http://hasrulhassan.blogspot.com

Salam perkenalan dari blog Bangku Kosong.

aDisH.sHidA said... [Reply]

UJANG : KAMU BUKAN JE SHIDA POPULAR KAN DI SINI KAT BLOG.TP KAT FAMILY N CUST SHDA JUGAK..DORG DAH KENAL NAMA KAMU..UJANG SUKA KENTUT

HH : WSLM...BOLEH DI KATEGORI KAN PEMINAT LA JUGAK....IDOLA GTU..HEHHEE...I'ALLAH

Lulu caldina said... [Reply]

Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..