Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, January 3, 2011

~mELuNAsKaN aPa YaNg BeLuM HaBis~

Salam....selamat pagi isnin
selamat bekerja di hari pertama di tahun 2011 bagi yang baru memulakan tugas harian anda....
shda arini nak melunaskan apa yang belum dihabiskan...
kerja2 mempolo kesemua geng2 blogger yang join 500blog bersama BA...
senarai blogger di sni
bila dok follow n tglkan msj kat chatbox baru pasan Wavex pun sama dok tinggalkan msj...hahaha...
beza kami antara 1 blog ke 1 blog dlm 15minit..ok2 shda nak teruskan mengejar wavex nie...

bye bye
jupe lepas nie ok

5 comments:

Ummi Izzah said... [Reply]

salamat ber BW yerr..
salam perkenalan dr izzah..

||aLeaSaRa|| said... [Reply]

hye slm petang dan slm perkenalan!kite pun blm sempat2 lg nak sggh kesemua 500 blog,byk tu!kdg2 geng BA yg dtg sggh trs je kite sggh balas,ni br je on9 he3....byk n3 menarik di sini tak sbr nk baca

aDisH.sHidA said... [Reply]

@ummi izzah :itu la ummi target arini nak selesaikan 500 tu...tgl lagi dlm 300..salam perkenalan jugak dr shida

@aleasara : salam perkenalan....2nd day aritu smpat dlm 100 je...so arini target nak habiskan sume..ntah la mampu ke x...kalau x sambung esok...alahai biasa2 nyer n3 kat sni....selamat membaca....

THANKS

Novelgurl said... [Reply]

huhhu..penatnya nk wt cm2.

aDisH.sHidA said... [Reply]

@novelgurl...i'allah kalau wat skit2 tak terasa la sgt...ini pun nak stop jap g sebab nak post n3 :)