Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, January 26, 2011

TERKEJUT TERKEJUT TERKEJUT

assalamualaikum....

Ya Allah...tak dapat shda gambarkan nak naip lagi la susah betapa terkejut nyer shida...sebab shida memang tak sangka sama sekali dengan apa yang shida nampak petang nie...sambil shida wat keje shida jengok2 SB (Sahabat Blogger) sekali terpandang/ terlihat/tertengok qaseh komen kat post n3 en ben...

menang2

komen qaseh : shida syg menang yeyy

dlm pkrn shida lain maksud nyer….

so shida terjah la n3 en ben tu….KEPUTUSAN SOALAN 3

sekali haaaaaaaaaaa amik ko

menangmuka shida terpampang kat n3 en ben….sebab apa…

SEBAB SHIDA MENANG SOALAN KE 3

untuk SEGMEN GEGAR BLOG….

biar betul shida menang nie…macam tak percaya je…sejak join segmen en ben ini la PERTAMA KALI shida menang tau...rezeki..alhmdlah....betul-betul shida tak percaya dan shida tak sangka bukan apa sebab shida 2x bagi jawapan…utk soalan pertama tu…itu pun shida terpaksa kodek2 blog isteri dr hafiz…iaitu DR AZLINDARITA…dan blog yg di kedudukan 312 dalam list GEGAR BLOG…iaitu http://azzeyatin.blogspot.com/2011

Soalan yang mencabar

Soalan pertama: Di manakah tempat pertama kali blogger ini bekerja?

Soalan kedua: Senaraikan apakah nama empat gambar yang anda lihat disebelah kiri paling atas blog blogger ini ?

Soalan ketiga ... jeng jeng jeng.. dari aku sendiri .. Sila rujuk blogBENASHAARI II untuk mendapatkan jawapan ...

Soalannya > 78 + 78 + 78 + 78 = ENTRI TERKININYA ...

eh2..mesti korang tertanya2 kan sapa la dr hafiz tu…DR HAFIZ tu la penaja hadiah utk soalan ke3 ni…dia seorang doktor perubatan dan terlibat aktif dalam HaiO Marketing SDN BHD..pangkat tertinggi CDM (Crown Diamond Manager)

Alhamdulillah rezeki shida rezeki PHS shida jugak…tak sia2 shida korban sedikit masa utk mencari jawapan2 bagi soalan yang mencabar itu…2 kali shida bg jawapan soalan 1..…tu yg terkejut bila di umumkan pemenang….

Thanks EN BEN sebagai penganjur segmen

TQSM Dr Hafiz selaku penaja HADIAH

16 comments:

BondaRayyanRaimi said... [Reply]

tahniah....!

apezs shah said... [Reply]

salam tahniah utk awak yea.... bestnya.... ;)

Norfa said... [Reply]

Tahniah2... hhheehe

Syafiq Rosli said... [Reply]

tahniah ye..hehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@bonda : terima kasih...alhmdlah rezeki shda...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@apes: thanks...rezeki shida n kereta shida nie..tp sapa nak tolong pasangkan erk

aDisH.sHidA said... [Reply]

norfa : terima kasih..tp shida nak gak topup hahahhaha tamak x saya

aDisH.sHidA said... [Reply]

SR : terima kasih...org tu dah boleh komen kat Fb...

Citarasa Rinduan said... [Reply]

shida--
tahniah ya.....

aDisH.sHidA said... [Reply]

@CR : thanks...terkejut bila tau shda pemenang nyer...tak sangka2....

Hanim Mahali said... [Reply]

tahniah... memang berbaloi... hadiahnya lumayan...

Imran nyambek said... [Reply]

power ooo

aDisH.sHidA said... [Reply]

hanim : alhmdlah rezeki utk kereta shida...hehhee

aDisH.sHidA said... [Reply]

imran : apa yg power ek...hehhee..

mai BEAR gebu said... [Reply]

tahniah !

ZACK ENTRY said... [Reply]

tahniah..=)