Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, January 10, 2011

~ HeaDer RoManTik baK KaTa BeN AshaaRi~

Salam.....
terkejut shida arini...dah le terkejut persembahan hafiz mlm td...
ni bila sign in blog...kat dash board ada yg komen dtg dr blog BA..
egtkan sebab shda join segmen yang BA anjurkan...
bila baca g ada yang komen header romantik...
shda takde tunggu lama la terus terjah bloh BA....hehehhee
cari la mana satu n3 nyer pasal header shda...
so kalau korg nak tgok klik je dibawah tu
header romantik pilihan Ben Ashaari

romantik ke header shda tu BA..myb BA ada sebab kot yg menyatakan demikian kan....



apa pun mmg shda suka header tu...lilin tu membawa seribu erti....
bila tgok nampak 1 mcam..ntah la...sayu,syahdu...rasa sampai je cahaya tu d sanubari nie....

kisah header nie bermula begini....
sebelum ni shda guna url lain....
http://adishshida.blogspot.com/ header utk url tu pic byg2 shda....
tetapi ramadhan yang lepas tergerak hati shda utk menukar url lama kepada yang digunakan skrg
http://cahayanurqasih.blogspot.com
shda pun kena la cari header yang suai kan dgn url tu....
shda mmg nak lilin ada kaitan ngan cahaya....
mungkin url ni adalah url yg shda akan guna selama mana shda akan memblog..
header tu x sure la....sebab smlm pun dah siap edit pic utk header baru....tp xjupe lagi layout yg suai n memenuhi citarasa shda...dah try yg lain tetapi tukar semula yg skrg nie....
cinta pandang pertama la nampak nyer....
kalau mcm tu suai la BA pilih header nie sbg header romantik.....

REZEKI RAMADHAN.....

thank you so much en ben coz pilih myheader sekaligus mempromosi kan blog shda yang seberapa ini.....tak rugi kenal BA nie...terus terang nie...jujur ikhlas tak de paksaan mana2....

thanks kpd kawan2 blogger yang sudi dtg, follow n tinggal kan jejak...

7 comments:

apezs shah said... [Reply]

best tu kan. dapat di review oleh otaikan.. syiott tu hehe.. cantik mmg cantik yea..;)

niesz said... [Reply]

wa..congrate dear..terpilih..

aDisH.sHidA said... [Reply]

apesz...mmg shda tak xsngka tau....cantik ke..tak jadi la nak tukar header kalau cmtu

niesz : thanks....terkejut gak la....

Sunah Mohammad said... [Reply]

jadi~ tak yah tukar2 la kak shida~ hehe

Pearl Kaz said... [Reply]

oooh.. hihi. nmpk gak td abg ben review header blog awk. hihi. romantik sbb lilin.. mcm candle light dinner gitew.. hihi

aDisH.sHidA said... [Reply]

sunah : itu la memandangkan otai kita dah bg header romantik kemungkinan besar x jadi la akak nak tukar header wat masa terdekat nie..hehehe

PK : myb la kan....tp apa pun suka lilin...berkaitan ngan url gak.nur n cahaya..qasih(kasih) tu tambah romantik kan

Pearl Kaz said... [Reply]

ala ala nur kasih gitew... romantik u.. hihi