Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, January 19, 2011

Wooooow RapaT2 Jeeeeeeeeer 3BloggEr Nie

woooooooooooooooooooooooow pewiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit...
pg td on je Fb tak appear offline utk chat box....
tetiba td tergerak hati nak on9 chat box
sekali tgok kat bahagian kawan2 yg on9
3 blogger nie dok dekat2 je....
nak tahu x sapa
tgok la pic di bawah



























ooooiiiii shida mana nie....








ok2 kejap la...
















tengoooooooooooooooooooooook
EN BEN
UJANG
QASEH
1 line je dorg
dekat2 rapat2...
tu yg tepi sebelah kiri...
yang sebelah kanan plak....
ujang tak lepas2 dok ikut en ben
ikut rapat plak tu....
amboi2 ujang ko dok menuntut ilmu ngan en ben ke....
jauh ko tgl kan qaseh erk....
x percaya tgok la di bawah nie


ujang ujang...hahhahaa....tp skrg en ben dah offline...
ok2 bye2....nak BW plak...
xde BW palsu2 yer

update terkini................
en ben on9
ujang pun on9 jugak
tp tgok la....
apa dah jadi...



ujang masih lagi sebelah en ben...
tp di sbelah kanan ujang dah jauhkan diri dr en ben
mesti dah byk ilmu dia dapat nie....

tp skrg kul 2.23pm...qaseh on9...
dorg masih lagi dekat2 kat sblh kiri walau bukan lagi 1 line....
TAPI...kecian qaseh
tp di sebelah kanan qaseh jauh ditinggal kan lagi....


kihkihkih
apa pun lawak je en ben, ujang n qaseh...
suka suki....


tp skrang shda pelik plak...
hingga ke saat iniiiiiiiiiiiiiiii
en ben dah off9 tapi
masih ada en ben di sisi ujang n qaseh....
ujang ngan qaseh dah letak gam ke kat vontot en ben nie
korang x percaya tgok la pict tu
hahahhaa

jom ramai2 join en ben nyer segmen terbaru
JOM GEGAR BLOG

5 comments:

Encik MamaT said... [Reply]

jangan palsu2.. hehe...

aDisH.sHidA said... [Reply]

en mamat...xde tipu2 tp kadang2 shda suka jadi silent reader

niesz said... [Reply]

hehe.. :)

aDisH.sHidA said... [Reply]

niesz: hahahaha...saja la td sambil wat keje...sambil belek fb...dok perati 3org tu dok dekat2 je xleh pisah

Sunah Mohammad said... [Reply]

aiyok..kan enchek ben punya nama start huruf B...ujang huruf A...sebab tu takleh pisah..ekeke..