Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, January 11, 2011

~Facebook Baru....Pesanan dari Pengasas Facebook Mark Zuckerb~


eh2 si mark nie nak wat pengumuman apa lak nie...

Facebook baru.

Kami akn menghantar msj ini di sekitar utk melihatapakah anggota aktif atau tidak. Jika anda aktif sila hantar ke minimal15 pengguna lain menggunakan Copy + Paste untuk menunjukkan bahawa andamasih aktif. * Mereka yang tidak menghantar mesej ini dalam masa 2minggu akan dihapuskan tanpa ragu-ragu untuk mencipta lebih banyakruang.*Hantar mesej ini ke semua teman-teman anda dan untuk menunjukkanbahawa anda masih aktif dan anda tidak akan dihapuskan.
PengasasFacebook,Mark Zuckerb.


ternampak msj nie kat note sorg mbe FB...ntah la betul ke x...pelik la kan sejak bila en mark tu pandai cakap melayu...myb sebab ramai sgt org melayu di malaysia nie reg. FB kot...hehhee...
sapa la yang pandai2 wat cerita sensasi nie kan...dia de cita2 jadi pengganti pengasas FB di mark tu kot....shda tak kisah la fb nak tutup ke apa...jgn blog di tutup dah..jgn ym di tutup dah....
sblm nie dah de friendster, tagged, myspace tp dah closed acct sume tu sebab fb...tu tanda nyer i setia ngan u mark :P

4 comments:

apezs shah said... [Reply]

alah jangan percayalah. asenya seperti mengarut sesangat.

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said... [Reply]

masing2 pakat kalau sungguh fb nak tutup, beralih ke twitter pulak. hahaa.

iniialahaku said... [Reply]

dia xda buktikan??so was2..xpayah pcaya sng

aDisH.sHidA said... [Reply]

apesz: mmg x percaya pun...lantak dorg la nak bg pesanan apa pun...tak taksub sgt dgn fb nie...
lyeah : akak xde twitter =))
IIA : tu pasal...bukti tu wajib kan....