Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, January 9, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!



salam...hampir keterlupaan shida utk join GA Edy yang mana shda telah ditag oleh twit....
sori twit lambat wat n3 nie...jgn marah yer cayunk....oppps nasib baik msh blm sampai due date nyer....due date utk GA nie..12/01/2011 esok lusa je..sehari selepas besday ct nurhaliza...ari besday my SIL...

HADIAH................tgok la tajuk pun awak busuk mesti la edy akan bagi perfume...nak kasi wangi skit.....kalau de rezeki leh la tukar dr perfume bodyshop yg guna skrg....


syarat2 :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"... (tgh wat)
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini) - akan letak

2. Jadi follower blog ini...(dah follow)

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN

...... nak tag popo n sheaza

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni... (akan letak lepas post n3 nie)


ok2 meh sni sume cium (opppppppppppppps cium plak) shda wangi x..hidu je la erk :P

6 comments:

niesz said... [Reply]

gud luck awk.. :)

aDisH.sHidA said... [Reply]

niesz: thanks....

shapoji said... [Reply]

thanks sebab tag saya...nanti saya buat entry nie yer...huhuhu...

E.d.Y said... [Reply]

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

sheaza said... [Reply]

thanks sebab tag sheaza yer..:)

aDisH.sHidA said... [Reply]

shapoji : yw...wat tau mana la tau de rezeki kita utk lebih wangi

E.d.y : harap2 la kan....dah lama dok guna bodyshop je...mau2 dpat miniature...bertmbh wangi g t..hehe.

sheaze:yw....sheaze jgn lupa wat tau