Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, January 31, 2011

Kami Blogger Utaqha


assalamualaikum adik2 kakak2 abg2 pak cik2 mak cik2...semua la...
apa khabaq...sehat ka semua.....chek arap ampa semua sihat la no...
aik awat shida cakap utara nie....tu ampa nampak x gambaq ataih tu..
ada bendera kedah, penang, perlis, perak....
n3 nie bukan saja2 chek wat...tp utk memenuhi impian / hajat cik adik GKSB
untuk kumpui blogger belah utara tak kira la ampa dari penang ka..perlis ka...perak ka....janji utaqha...tak kisah la ampa dok ngaji sini ka...keja ka...x keja ja..janji dok utara no....
tujuan GKSB nie utk memudahkan kalau nak wat gathering or apa2 event senang la....
kalau sapa2 nak join dan nak tau lebih lanjut ampa tekan la kat sni...UTARA

chek nie memang anak jati kedah...
mak ayah chek org kedah
lahiq pun kat kedah
kod ic chek 02
la pun dok kedah
dok tang mana
la chek kat pendang..
syuuuuh diam2 tau...hehe

jom kawan2..kita pakat ramai2 kumpui geng utara....nak gak kenai...



17 comments:

meaw said... [Reply]

haiiii ;)
geng utaqha :)

aDisH.sHidA said... [Reply]

haiii meaw....utara gak erk

meaw said... [Reply]

yeee . meaw belah penang :)

zubir othman said... [Reply]

hai cahayanurqasih...cntik nama..hehehe

salam blogger utara..noh

aDisH.sHidA said... [Reply]

meaw : penang utk 3tahun erk
zubir : tu nama blog je bukan nama sendiri hehehe

maRShA said... [Reply]

hye org utara!!! dh follow ur blog... cheq org kdah tpi dok kt kl.. boleh ka join??!! :P

aDisH.sHidA said... [Reply]

marsha : apa habaq....boleh kot...try tanya GKSB....

meaw said... [Reply]

a'ah 3 tahun .... bulan 4 ni abeh la :)

Ujang9897 said... [Reply]

cet org utara ga na..

aDisH.sHidA said... [Reply]

ujang : ang utara belah mana tu haaaaaaaaaa..ujang nie org negori je

... said... [Reply]

as salam..
ibu saya orang utara.saya orang barat ;)
dan saya kini berada di utara nak singgah ke timur dan nak pulang ke barat..
dan akhirnya nak melengkapkan kitaran baki cuti.maka akan ke barat-barat.tapi sebelum tu, kena singgah utara-utara timur dulu.

... said... [Reply]

as salam..
ibu saya orang utara.saya orang barat ;)
dan saya kini berada di utara nak singgah ke timur dan nak pulang ke barat..
dan akhirnya nak melengkapkan kitaran baki cuti.maka akan ke barat-barat.tapi sebelum tu, kena singgah utara-utara timur dulu.

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

wahhhhhh.. ;D

Farid Ahmad™ said... [Reply]

Tuudia Farid Ahmad mai dah...

http://rilek-sat.blogspot.com/

Khairil said... [Reply]

salam...saya pun dari kedah juga...

farahin :) said... [Reply]

rawww.. fara pun org kedah. hihi :)

Amin Zaki said... [Reply]

tudia aih, hehe.... bila oghang utara jumpa...

http://aminz88.blogspot.com/