Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, January 13, 2011

~TM JeLes keR~


baru je nak happy nak seronok nak enjoy kat blog
line dah mcm chipmore
kejap ada kejap tak de
apasal nie, nak kata ujan lebat td xde plak guruh ke kilat
lampu jap kelip jap stabil
TM JELES SAMA SHIDA KE....

5 comments:

apezs shah said... [Reply]

sabarlah ye u.. TM lak kenakan hehe,

aDisH.sHidA said... [Reply]

apesz: geram la nak post comment tup2 x dapat..ntah la komen yang anta kat AK dia dpt ke x tatau...nie tgh search pic nak wat award nie utk follower ke 200

Sunah Mohammad said... [Reply]

hee~ TM nak ngetest je tuh~

nora said... [Reply]

alalalala TM nak gurau2 manje je tu

~...AmALinA....~ said... [Reply]

sy dah dpt hadiah segmen BA..thanx yea!
ada wat entri khas tuk penaja..

http://aremelyna.blogspot.com/2011/01/saya-dapat-hadiah-dari-penaja-segmen.html