Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, January 13, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Assalamualaikum.....
on je pc nie dah msj kat SB oleh si serai n cik seri darling, dorg tag shda...dorang sekarang dah pandai dah main2 contest n tag sana sini...ada kemajuan tu....tp kalau tag mesti shida akan terkena jugak...xpe..thanks ye cik serai n cik seri tag shida...egtkan lain2 contest korang tag shida...sekali contest yang sama je....contest pic hitam putih paling cool....ok la shda nak cuba nasib taruhkan 2 pic (leh x 2 pic nie c-tim...boleh la erk...) rm 100 tu beb..sapa tak mau....

Syarat-Syarat nya ;
2. letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog NIe
3. buat entri pasal contest HPPC dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
4. Tag 5 orang.
4.Tarikh tutup penyertaan : 1 MAC 2011


1..2..3...DONe
ish ish kalau la rezeki shda dapat rm 100 nie....apa yang shida nak wat erk....shida nak beli handbag....kalau xde handbag yang berkenan shida nak beli jeans n tshrt....nak bagi cukup2 rm100.00 tp myb akan de xtra 1 or 2 sen kan.....xkisah la...janji dapat belanja kan rm 100 tu....c-tim resit x kena sertakan ke t bila dah belanjakan rm100.00 bukti belanja RM100 contest pic hitam putih paling cool


merebut utk amik starwbery pada kek majlis perkahwinan mysis
abg yang sulong paling pulun....wakaka....nampak happening sgt2
gelagat kami mencuri perhatian OP
sehingga kami terpaksa mengaksi kan semula situasi tersebut....



ibu-ibu, kakak-kakak, adik-adik, anak2 buah perempuan shida punyer family...w/out afiq n shahir

kali nie shda nak tag kawan2 adik2 yang disayangi..jom sama2 kita rebut rm100.00 (6 orang boleh x) boleh la yer....
1. pearl kaz
2. nora
3. sunnah
4. norfa
5. awangku johan
6. apisz

-harap2 pic di atas menang rm100.00-
hehhe...luv u all muuuuuuuuuuuuuuah :x

16 comments:

Sunah Mohammad said... [Reply]

ouh, ni kena carik gambar dulu ni..huhuhu...

missbby said... [Reply]

shida, akak dah dapat dah gift dari shida..tq ya..
http://secretbby.blogspot.com/2011/01/terima-kasih-banyak-banyak.html

apezs shah said... [Reply]

Oh picture² mcm ni susah nak ada. takpe kalau apezs free apezs join yea.. thanks tag apezs.

aDisH.sHidA said... [Reply]

sunah: ok cari2 tp b4 due date publish ok
miss : ye ke akak...alhdmlah dah sampai pun...yw
apesz : alahai cari la pic2 yang biasa pastu edit la b/w

Awangku Johan said... [Reply]

thanks sis tag.. awang dah buat

nora said... [Reply]

perrghg tertarik menarik ko mmg dabomb ar adiah diaaaaa

aDisH.sHidA said... [Reply]

AK : yw....pic awk lompat tinggi nyer
Nora : egtkan pic shda yang menarik..rupa2nyer adiah yg menarik er..tu le pasal..jom join

Pearl Kaz said... [Reply]

ooh.. mujur 1 mac due date. sempat nk buat weekend ni.. hihi.
thanks tag kaz... :) hihi

apisv2 said... [Reply]

wah...abg nur kapten ke?smart je bju..hehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

apisv: bukan abg shida la...adik ipar shida...pngkat biasa je..polis

Nem0 o0h Nem0 said... [Reply]

cantiknyerrrr! tp aku lg suka gmbr first tu,smart.

aDisH.sHidA said... [Reply]

nemo : erm...thanks..harap2 juri pilih..hehehe kalau menang rm100 tu

ecah said... [Reply]

menariklah

aDisH.sHidA said... [Reply]

@ecahthanks ecah.....kalau leh vote nak kasi bape bintang tu

Pearl Kaz said... [Reply]

cik shida... saya baru je nak buat entry utk contest ni.. hihi... sila lah tgk2..

http://life-of-pearl.blogspot.com/2011/02/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Pearl Kaz janji join kaz...ari terakhir mau2 ada tuah t