Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, January 6, 2011

~dEbaRaN di TaHaP kLImAkS~

hahahhaa....
tangan masih lagi ketar2...
jantung masih lagi laju berdengup....
(dug dag dug dag mengalahkan lepas lari 1500meter)
apa pun nie sume angkara untuk menghantar jawpaan bg soalan terkumpul 500blog bersama BA..
alhmdlah shda dah anta tepat jam 10.00 pagi spt mana yang ditetapkan oleh BA...walaupun sampai2 je kedai dah de customer menunggu nak bikin kerja...tp nasib baik sebab long bib tinggal apa yg patut buat kalau x terlepas la cheq nak anta jawapan kpd en ben....
fuh kiri fuh kanan...jawapan tu harap2 betul la yer en ben...amin..kalau rezeki shda..
miahamiahamiahahaaaaaaaaaa

soalan num 5 puas mencari nama empunya blog 2+2=5...akhirnya setelah membaca setiap n3 nyer dapat la nama nyer siap nama bapak nyer lagi..hehehee..

shida tak kisah la kalah ke menang...janji happy enjoy walau memeningkan kepala otak nie memikir....biasa la kan adat permainan..ada kalah menang.....

memang shida tabik spring la dengan en ben ashaari kita nie....berusaha memerah otak utk wat segmen2 utk blogger....shda akui sendiri sejak join 500blog nie shda dapat ramai kawan2....TQSM en ben....harap en ben teruskan ngan segmen2 yang menarik...pastikan yang terunggul terbaik yer en ben....caiyok caiyok kan lepas nie en ben nak masuk dlm majalah RAPI..RIAS..MASKULIN x nak ke....hehhee....

2 comments:

niesz said... [Reply]

gud luck dear.. :)

... said... [Reply]

as salam..
adoi..saya baru nak komen. contest dah lama berlalu :D