Coretan Terbaru KakakeciK

Saturday, March 26, 2011

Gathering KBU (Kami Blogger Utaqha) 26 Mac 2011 Bersama Rumah Sinaran Kasih

Assalamualaikum…

INI ADALAH ENTRY STICKY POST : SCROOL BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU

PERHATIAN..PERHATIAN..PERHATIAN!!!!

Untuk pengetahuan semua, Kami Blogger Utagha akan mengadakan Gathering KBU seperti ketetapan berikut :

TARIKH : 26 MAC 2011 (SABTU)

MASA : 12 TGHRI – 4.30 PTG

TEMPAT : TANJUNG ASAM, TELUK KUMBAR, PENANG

banner

Terbuka kepada semua blogger yang berasal dari utara (Perlis, Penang, Kedah & Perak)..

Pelbagai aktiviti menarik menanti anda semua…i’allah gathering KBU akan diserikan dengan penglibatan wakil dan anak yatim dari Sinaran Kasih… Semoga aktiviti yang akan dijalankan ini dipermudahkan olehNYa….

Jadi jangan lepaskan peluang anda untuk bersama-sama memeriahkan Gathering kali ini.

Selain dapat beramah mesra sesama Blogger kita turut dapat berbakti dan menggembirakan anak-anak yatim.

Kalau ada pihak yang ingin menaja, sangat dialu-alukan

10 comments:

efa said... [Reply]

waah2 betul ka org media nak dtg huhu waah kasi gegar nnti yeah huhu like :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

moga semuanya berjalan lancar

aDisH.sHidA said... [Reply]

@efa ntah la efa..rasa2 ada kot..x sure g

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim) i'allah...moga2an

aNNa maRdHiaH said... [Reply]

saya lahir kat perak tapi kmpg kat utagha . boleh join ke?
anyway,follow sini ea .
semoga gathering tu berjalan lancar nnti . kalau sudi,ziarah anna ea .

puteraduyong said... [Reply]

slamat bergathering ye...

cik ciput said... [Reply]

kshida, see u there!hehe..tak sabaq aih nk tunggu sabtu ni..bos dah sign surat cuti..haha

aDisH.sHidA said... [Reply]

@aNNa maRdHiaH boleh aje anna....jom la

aDisH.sHidA said... [Reply]

@puteraduyong tqsm..doakan semua nyer berjalan lancar ok

aDisH.sHidA said... [Reply]

@cik ciput i'allah jupe sabtu nanti...