Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, March 24, 2011

Laris macam goreng pisang panas

Assalamualaikum…

semakin meriah di group KBU arini…kemuncak utk gath kat tanjung asam akan menghampiri…

Tghri td GK gtau button bagde dah siap…cik gk dah lapang dada dah skit

Tapi shida dok ceramok g….dok pk pasal stiker KBU…

Malam tadi nak tido pun xleh tak lena sebab dok pk pasal stiker nie…shida tempah trnsprnt so bila lekat kat cermin x nampak…

Kol dia kul 10.30mlm td tanya dah on ke printing stiker KBU dia kata daaaaaaaaaaaaaaaah….

Masa ni dah gabra tatau nak wat pe dah…shda terang kat dia..dia akan cuba letak white stcker..Lega rasa

Setelah dibincang2 dengan Mr.Lee….alhmdlah dia tolong bagi nampak g kelia…

Ini la hasil nya

DSC06227

Tempahan oleh warga KBU macam goreng pisang panas… 199730_1835051189772_1045211814_32156799_4579104_n

Alhamdlah mendapat sambutan yang menggalakkan daripada warga KBU…syukur…tak mahal murah je sekeping RM2.00

harga sama je utk motor dan kereta…

Warna Hitam Limited…dah Full Booked..

I’allah sabtu nie geng2 KBU akan pamerkan stiker KBU di kenderaan masing..

pssst : doakan semoga perjalanan kami semua Warga KBU selamat dan berjalan lancar

3 comments:

Syafiq Rosli said... [Reply]

comel je sticker ni..:)

putERi-kAtEk said... [Reply]

GUDLUCK smua!!!!!

niesz said... [Reply]

insyaALLAH, moga semue nye bjln lancar.. :)