Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, March 21, 2011

DERHAKA DONUT SURIA PELANGI MAT GEBU


Assalamualaikum…
Ampun kan saya mat gebu..shida mintaaaaaaaaaaaaaaaak ampun nie sebab telah derhaka kepada resepi asal donut suria pelangi mat gebu..shida sebenarnya telah jatuh cinta dengan warna warni donut pelangi yang ada warna merah, hijau, kuning tu…shda dok imagine perasa pandan, strwbery n vanilla…tapi shida nak wat takut xde sapa makan sebab nampak pelik donut pelangi….so shida amik keputusan nak buat donut marble…letak serbuk koko…tp x menjadi marble nyer…tu la lain kali derhaka lagi….nak tau jadi apa…mcm cekodok je shda tgok…dah shda wat donut stick mau x nampak macam cekodok pisang…cuba korang tengok pic bawah nie…kan ada sama..iras2 mcm cekodok pisang yang sedap di makan waktu petang time ujan2 mcam skrg nie
donut coklat
Encik mat gebu yang baik hati boleh la kira nya ajar cmne nak bagi jadi marble..perlu ke shida letak serbuk koko banyak….
Resepi asal donut suria pelangi oleh chef dapur tanpa sempadan SILA KE SINI
Shida guna adunan DONUT DERHAKA

4 comments:

aTy _faRed~ said... [Reply]

sedap nyer...!! dah lame tak makan donat..!!!

CikGadis said... [Reply]

nak...! nmpk sedap huhu

ejoy said... [Reply]

nampak sedap sungguh...syrupppp

Koleksi Ceramah Agama

ummeq ummul said... [Reply]

sedap lorh.. yummmyyy