Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, March 23, 2011

JANGAN CEMBURU!!!!!!

Assalamualaikum…


jangan cemburu dengan PHS….

cemburu je dengan shida….

apa cemburu cemburu nie….

tak puas hati kat mana??????

tapi internet sayang sangat dengan shida…..

dia tak cemburu dengan shida…..

walaupun hujan lebat dia bagi izin shda utk buat warga kBU hangat panas dalam ujan lebat

sebab PHS sudah pakai stiker KBU….

panas2 lagi….

stker

stiker nie sebenarnya sample aje…tu yang wana hitam x de ruang plate number….tapi cantik jugak kan..mau2 bila free…hahhaa

miss teow wat 3 sample…whte stcker, car trnsprnt stcker, motor trnsprnt stcker….miss teow bgi kat shda 2 niee 2-2 trnsprnt…yang white sticker dia nak..myb wat sample kot..so lepas nie sticker KBU ada la org tengok kan…yg wana purple tu utk motor tp shda ngek p lekat gak kat cermin…hahahaa…sekali melekat la gam kat cermin tu…takpe utk tayang kat kBU pnye pasal….

so warga2 KBU jangan jeles jeles yer…

Alhmdlah miss teow bg shda wat tempahan utk 2 warna….shida punye pasal miss teow kata….kalau orang lain tak dak la….ye ke miss teow..so setelah dibincang2 dengan pak cu…shida tempah 20 kpg warna hitam utk kereta dan 40 kpg warna purple utk kereta dan motor

*****SAPA YANG UNDI PURPLE SEMALAM ANDA BOLEH BELI WARNA PURPLE..HITAM LIMITED DIUTAMAKAN UNTUK PENGUNDI WARNA HITAM DAHULU..KALAU ADA BALANCE BARU PENGUNDI PURPLE BOLEH BELI WARNA HITAM…STIKER MOTOR MEMANG WARNA PURPLE MENGIKUT MAJORITI SEMALAM PUNYA UNDIAN.>ADIL DAN SAKSAMA MINTAK KERJSAMA…chill

5 comments:

taufiq helios said... [Reply]

bape henget kalau sticker moto?

Along Usop said... [Reply]

along bukan org utara..

tapi dulu metrik kat perak...

sikit ada la.. =p

aDisH.sHidA said... [Reply]

@taufiq helios motor kereta sama je harga rm2.00

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Along Usop matrik perak....tahun bila...sepupu akak pun matrik perak gak...

Along Usop said... [Reply]

2007/2008... dengan 2008/2009 =)