Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, March 30, 2011

KBU GATHERING @TANJUNG ASAM, PENANG : 3

Assalamualaikum…

Part 1 & Part 2 DONE!!!!
Sekarang sampai la ke entry yang boleh di katakan ditunggu akan membuat anda semua ketawa…

Part 3 : Pecah Ice Ketoi & Kotak Beracun

196828_1793806379418_1667438988_1752893_7451998_n

Pecah ice ketoi terpaksa dibuat lewat kerana faktor cuaca yang tak mengizinkan…yang sedih masa pecah ice ketoi nie tak semua 46 blogger ada sebab ada yang dah balik disebabkan keadaan yang tidak mengizinkan…daripada pecah ice ketoi nie la kita akan lebih mengenali kawan2 yang selama ini kita hanya kenal berdasarkan url nya…nama kat FB nyer…lepas habis pecah ice ketoi kami round table bagi pendapat tentang blog dan jugak gath pada hari tesebut…

189582_1793807099436_1667438988_1752894_6291385_n

so mai turn shida…shida gtau la dalam keadaan sdikit sebak sebab banyak aktiviti yang dirancang tak dapat dijalankan sebab faktor cuaca..tetapi andai kawan2 leh luangkan masa utk sama2 kita wat game yang telah dirancang oleh saudara ady budika i’allah kita akan lebih mesra..gpun hadiah (hamper)pun dah ada…rugi rasa nye kalau kita tak buat game..setelah dibincang dan ditanya…alhmdlah adik2 ku semua nya sporting belaka…depa ON…so game KOTAK BERACUN TENGOK SIAPA YANG KENA diadakan…shida tak join sebab shda yg on off play music….ady dan wany pun tak main sebab kami AJK..hehehee…

199193_1793848980483_1667438988_1752974_4541007_n

opps ini bukan nyer shda sedang menurun, memuja ke apa…

Sapa blogger yang 1st bertuah kena adalah ezma…

199750_1793838500221_1667438988_1752950_7735473_n

Ezma kena lakonkan watak orang utan yang mengamuk setelah disergah oleh manusia…ezma pilih cik gk…jom tgok mcm mana ezma sergah cik gk..takut ke tak cik gk ngan orang utan yang cun tu..

197545_1793838860230_1667438988_1752951_588006_n 196514_1793839140237_1667438988_1752952_6238877_n

189546_1793839620249_1667438988_1752953_5242930_n

Haaaaaaaaaaaaaa..takut pun cik gk kena sergah dengan ezma…shida sendiri pun terkejut bila ezma sergah gk….caya la ezma walau pada awl nye akak tgok ezma mcm dah hampir putus asa

197934_1793840460270_1667438988_1752955_2094317_n200284_1793840820279_1667438988_1752956_114883_n

190250_1793841220289_1667438988_1752957_5673480_n

Aksi blogger Anith Shasha Chan yang buat semua orang tak tahan gelak…gaya dan bunyi apabila merempit dan ada blogger mengorat anda..sapa yang ngorat dia adalah Nadh…Anith siap tunjuk peace g…caya la……

196319_1793848460470_1667438988_1752973_4186437_n

Cik Zai Penang..Lompat Katak dengan mengangkat tangan dan sebut horey horey

198915_1793840020259_1667438988_1752954_207358_n

Hadi kena menyanyi sambil nangis…sekali tersilap lirik la plaak…

197938_1793845220389_1667438988_1752966_3674306_n188715_1793845660400_1667438988_1752967_7070924_n

Pak cu ngan gaya karam singh walia….siap ada pantun tu…..tangan tak leh blah

188994_1793843380343_1667438988_1752962_248306_n189710_1793843980358_1667438988_1752963_6896367_n

Ada blogger kena mngorat la….onie ngan gaya yang menggoda mengorat Mikro Kokus sambil memuji sampai dia malu…tengok gaya macho mikro kokus..ngan lengok badan dan mata jadiiiiiiiii betui….

196935_1793841660300_1667438988_1752958_2882640_n Anith Abil Chan adik tiri Anith Shasha Chan dok pilih apa tu…sekali kena gaya seorang model ini pun denda yang ditentukan oleh Adi Suda

200077_1793842180313_1667438988_1752959_4609061_n (1)

Gaya Seorang Model…siap cat walk tuuu

189029_1793847500446_1667438988_1752971_5656621_n Blogger S.E.X.Y..eja perkataan SEXY dengan lenggokan kepala..jahat kawan2 dia kat belakang dok gelak…ERIKA S.E.X.Y

200035_1793844300366_1667438988_1752964_7534397_n 200819_1793844900381_1667438988_1752965_1077282_n (1)

Roomate Ezma pun kena…angah dipilih sebagai kanak2 nakal yang membuang pampers di hadapan rumahnya dan marah dalam dialek utaqha..best jugak sebab roomate ezma nie bukan orang utaqha…tersasul jugak la….

197247_1793846860430_1667438988_1752969_2168549_n 196301_1793846340417_1667438988_1752968_321634_n

Daus memilih Cik GK untuk meluahkan cinta nya…CIk GK siap lari2 bila Daus luahkan geli kata nya…Daus plak siap melutut tu…cair ke cik GK

197200_1793847940457_1667438988_1752972_5661397_n196818_1793842500321_1667438988_1752960_4624852_n

197387_1793849540497_1667438988_1752975_2379609_n

Ini muka2 yang tak bernasib baik kerana hanya dapat hamper…

199252_1793850460520_1667438988_1752977_6982190_n 200677_1793849980508_1667438988_1752976_2540873_n

Apa pun ampa semua mmg sporting gila la…kalau leh main tepi pantai tu lagi best..mau2 yg part Syakira kena gaya/aksi penyu betina ke pantai selepas bertelur….Insya-Allah next time kita wat lagi best, meriah dan enjoy tp dalam masa yang sama kita beramal…..“WE ARE FAMILY”

Selesai game semua kami kemas2 dan berangkat pulang….

Tapi mau gak posing tepi laut

198030_1793820819779_1667438988_1752921_3631360_n 199584_1793823499846_1667438988_1752925_1374659_n

DSC_0153

10 comments:

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

terbaekkkk.. ;)

Sunah Mohammad said... [Reply]

akakkkkk!!!! jelessssssssssss!!!! huhuhuhu..

JuAn NaSir said... [Reply]

haha....ampa best wehh...=)

puteraduyong said... [Reply]

hehe...bestnya... :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

memang terbaiikkk!!

=)

aDisH.sHidA said... [Reply]

@fRaMe LenSeS semua atas kerjasama warga KBU We ARe Family

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad jeles jeles jeles sebab apa jeles nie

aDisH.sHidA said... [Reply]

@JuAn NaSir semua best..walau x sembang sgt ngan juan...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@puteraduyong best tp x puas..hehehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr thanks cik gk...sayang cik gk...kalau bukan gk yg plan semua nie...tatau bila kita akan jupe mcm nie