Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, March 30, 2011

Tak Ada Muka Lain Ke??????

Assalamualaikum…

ckt3Hai shida x de muka lain ke nak jupa….asyik muka nie ja…

Semua nie kes shida tak puas hati gath kBu kat Tanjung Asam aritu

Kebetulan adik ajak p penang nak anta surat tidak hadir kuliah

So shida amik kesempatan utk jumpe blogger KBU yang dok area Penang

TQSM kepada Kirin Selama Perak yang sudi tumpangkan akak…hehehe…amik tepi jalan plak tu…

Konon nak kumpul kat pacific megamall ntah la KSP nie pekak ke apa kakak dia nie dah gtau masuk ikut sini dia leh terus je sampai la ke trfc light masuk ke pacific….masa nie GK dah kol tanya di mana..gtau dah lepas menghala ke chain link park…KSP kata xpe kita u-turn semula..tapi GK suruh kami terus ke Sg 2…tp kami tak singgah CKT Sg 2..kami terus ke Tasek Gelugur amik Amalina budak lesung batu eh lesung pipit dalam tu…wah jauh jugak ke rmah nyer…tapi dok sembang pot pet pot pet ngan driver yang terlalu senyap tu x de la rasa sgt kan…

GK, Onie, Erika, Cik Ain, Tatia Bulat Mikro Kokus, Adam, Daus, Nadh, Nadzli, Pak Cu, Syukri, Hadi dan sorang housemate Onie dah sampai awal g..depa siap oder dah kat kami bertiga…tapi nasib KSP amat malang bila PAk CU rembat dulu CKT nyer…hahhaa…padan muka byk cakap g

ckthepi

ckt1ckt2

ramai x…memang kecoh hngaq habis la depa semua nie…kecuali shida ok..tapi adik yang dok meja lain ngan yen kata shida macam mami jarum dok tunjuk sana sni…pastu asyik dok tampaq ina je…sori ye ina…..

2 beradik cuk cak ksp

2 beradik yang otak sama naik je tak kira abang atau adik…yang si KSP tu awat lak dok main cuk cak..hehhee

tmbk

Kecian cik Nadh kena tembak..haha..tu nasib baik yang kena sigung xdak gambar nyer….

mtrgksyukri

Bergambar Kenangan ngan Pak Cu, Hadi dan cik Gk…2-2 gadis pepel….cik gk awat x lepas nie kak nak peluk…aiii kak tinggi ja arini patut la pakai high heel :P dan lagi gk perati tu…akhirnya dapat jugak shida bergambar dengan syukri…..bukan scndl ok..adik je….suka tgok dia…

ina

Sunah..jgn jeles akak ada pic ngan ina….thanks ye ina belanja akak CKT

gk ina

Ina wif cik gk

Akhirnya dapat ku tebus segala2nya keTIDAKPUASAN di Gath KBu Tanjung Asam…ramas mesra.yang penting bergambar dengan depa semua…

I’allah kalau xde apa2 jumaat nie jupe ngan geng2 alor star lak,lepak2 main bowling…harap2 xbanjir la pekan alor star tu…

“WE ARE FAMILY”

7 comments:

nora amila ghazali said... [Reply]

hahhaaha...kbu lagi,.. blog nora pun duk update pasal tue ja..

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

tu dia. beshnyaaa.. hehehe

mr E oSk gurL said... [Reply]

untung la depa p gathering...=(

aDisH.sHidA said... [Reply]

@nora amila ghazali kbu kbu kbu...xde org lain ka nak jupe...nora jgn jeles

aDisH.sHidA said... [Reply]

@fRaMe LenSeS besh sgt2 mau2 ada org sanggup tgu kami..hehhee

aDisH.sHidA said... [Reply]

@mr E oSk gurL untung sebab dapat jupe kawan2..alhmdlah

aDisH.sHidA said... [Reply]

@mr E oSk gurL untung sebab dapat jupe kawan2..alhmdlah