Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, March 29, 2011

KBU GATHERING @ TANJUNG ASAM, PENANG : 2

Assalamualaikum…

seperti yang dijanjikan..shida akan sambung pasal aktiviti perjalanan sepanjang gath KBU baru2 nie

Bila kami dah dapat sewa khemah dengan harga yang telah dirunding…blogger KBU terpaksa pindahkan barang2 di bawah pokok ke dalam khemah…biarlah gambar yang menceritakan segala nya

b4ini la keadaan khemah yang kami sewa..

189557_1792838955233_1667438988_1751136_3980471_n upacara membakar arang menjadi bara…diketuai oleh Papa Khai…dibantu oleh Megat, Syukri, Juan, Adi Suda..yang lain2 pandang2 lihat2 je..tak percaya tgok pic bawah tu

nadh tengok si nadh tu ke sana ke mari bebel je banyak..

KSP mcm boss dok atas kerusi je x gerak2..mulut tak berenti cakap n gelak macam bertih jagung

188751_1792857915707_1667438988_1751163_3014787_n Papa Khai n Syukri membakar satay..Angah tak reti2 nak tolong ka

jejakaGeng2 kedohok (orang dapur)

hmperBila lelaki memasak di dapur..yang perempuan balut hamper… Yuyu, Ezma, Ayu, Oshin dan Roomate Ezma

197429_1792858795729_1667438988_1751165_1471741_n

Kiera, Munet dan Cik GK apa yang ampa dah wat sampai adik tu nangis…depa layan wakil anak yatim Sinaran Kasih, Sg Dua

mknMasa utk makan….ezma..akak nak jugak….

makan

Seronok tgok adik2 nie makan…

mula2 bagi dorang makan satay n karipap pastu bagi makan ayam bakar, sosej n ketam..

Akhirnya baru la makan nasi….Rezeki adik2

Eh eh bukan habis di sini aje ok aktiviti kami..untuk pengetahuan kami jugak ada membuat kutipan untuk diberi kepada pihak Rumah Anak Yatim Sinaran Kasih..Alhmdlah walaupun x banyak yang diberikan tetapi sekurang2 ia dapat meringankan beban. Kami memberi sumbangan berupa keperluan harian(beras, susu, milo, gula, tepung), wang tunai, senaskah al-quran dan surah yassin.

peace gk

smbgn smbgn f

smbgn kak atikah aq

Sumbangan yang disampaikan oleh Penaung KBU : CIK GKSB

makan sudah, sumbangan pun sudah…sebelum kak atikah balik bersama2 dengan 5 orang wakil anak yatim kami semua bergambar dahulu sebgai kenang kenangan..

gmbr warga KBU yang hadir bergambar bersama-sama dengan wakil anak yatim…

201696_1954300381584_1364938093_2299719_1289972_o-1

Jeles tengok pic nie…sebab cheq xdak….dok teriak cari hp

191589_1954296861496_1364938093_2299713_5146796_o-1

Posing dulu sblm geng2 perlis balik

193109_1954307981774_1364938093_2299734_1306811_o-1

Last hanya yang ini tinggal utk pecah ice ketoi

Stop kat sini dulu boleh kan utk part 2..jupe di part 3..bye…wasalam

7 comments:

Eman said... [Reply]

panjang umur, jumpa lagi kan Kak Shida.
;)

saya bukan tomato said... [Reply]

nak jumpa lagii... huuu

Sunah Mohammad said... [Reply]

best2!!

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Emani'allah eman...harap2 begitu la

aDisH.sHidA said... [Reply]

@saya bukan tomato smlm dah jupe nak jupe lagi..jom jom mai kedah lak

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad ada lagi..tgu erk

~eZmALiZa~ said... [Reply]

hehehe...ezma kalo dah jumpe makanan mmg dah igt org kiri kanan...ekekekke... :D

kak shida, nanti kite bertemu lg yeeee.... rindu sudaaaa..... :)