Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, March 29, 2011

Semalam Yang Penuh SeRba SaLaH…..

Assalamualaikum…

semalam shida serba salah antara nak p penang jupe geng2 KBU di seberang jaya or nak g astar ngan ady budika, wany dan ijal…

Kalau nak diikutkan memang dah lama wany ajak shda g makan kfc ngan abg ady nyer…tetapi dah 2x xjadi..

Ari ahad sehari selepas gath kat tanjung asam wany ajak p kfc pendang tp ady plak de keje

So semalam ari isnin…ady kata dia free…wany kata ok awal skit…

Shida dok tunggu depa ctc sampai kul 3 gtu tp xde apa2

Si adik plak dok ajak p penang..shda dok uk ah uk ah nak p ka dak..

Letih g tanjung asam pun belum hilang g

Tetiba..saja wat status kat KBU..pasal nak g penang

Ramai plak adik2 ku di penang sana bg respon termasuk gak KSP dr selama

Shida apa g terus green light la dengan adik

OK kak jadi p penang tp dengan syarat kak anta ang ke rumah sewa kak nak lepak2 ngan geng KBU

Dia bengang terus…dia kata baik dia ajak Bf dia..apa g dia ctc bf dia kat jitra ajak p penang sama2

Hahahaa,….sanggup adik p amik yen di jitra tu..

Masa dok tunggu adik…ady kol kata dah otw mai pendang….waaaaaaaaah cmne nie..shda dah set ngan geng penang

Memang Serba salah jugak shda di buat nye..

Wany, Ady tau la mcmana shida serba salah semalam

Apa pun Ady n Wany sori ye tak dapat join..i’allah nanti kita g sama2 ok…

1 comments:

Sunah Mohammad said... [Reply]

takpelah, takde rezeki...:)