Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, March 7, 2011

Ya….Saya Sudah GiLa!!!!!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

ya memang saya dah gila…

betul shida dah gila….

kenapa tak percaya ke??

shida mengaku sendiri ni SHIDA MEMANG SUDAH GILA

so sapa2 nak anta shida ke hosp bahagia kena mintak kebenaran

Lydia Myza dulu ok sebab dia yang menyebabkan shida GILA

dia la yang mempengaruhi shida sehingga shida jadi begini 2-3 ari ini…

bangun pagi tak de benda lain pk….

D

O

N

U

T

D

O

N

U

T

DONUT

semalam shida ada cabar myboss aka jira sepagar AdyBudika untuk buat donut

so dia telah sahut cabaran tersebut..jom kita tengok hasil donut afrika bak kata mymadu

DONUT AFRIKA

bangun pagi nie…shida terpikir nak uli tepung nak wat doh donut…jumaat buat..sabtu buat..smlam ahad nyaris2 buat utk adik bawak balik tp x sempat…arini buat lagi memang shda tak boleh duduk skrg ni kalau xde donut…..tapi arini donut utk frozen je..utk bekal shida makan2 di kedai pak tongkol ketot cicah sardin

uli punya uli..perap punye perap..goreng punye goreng membuat kan shida lewat ke kedai…uwaaaaaaaaaa….x kisah la donut punye pasal..lewat pun lewat la…

ini la pak tongkol ketot

(sunah mintak tepek..dia siap mintak post donut frozen utk nyer di selatan t/air tp sis LM x kasi post suruh dia uli sendiri..padan muka)

stick

stic2

cicah bersama sardin….sedaaaaaaaaaaap…tgl separuh aje..dok ulang makan sampai x makan nasi…

SHIDA MEMANG DAH GILA………

GILA DONUT

 

pssst : ayah pun perli masak dah ok kahwin je tatau bila…adooooooooooi ayah nie buat sepoi je…pagi2 dah bincang bab nikah kahwin…ayah belum ada jodoh nak buat cmne…i;allah kalau ada…ada la..sabar erk…mak plak…uli x tunjuk kat mak langsung…ler mak nie…kan nampak masa chek dok uli awat mak tak tgu tgok…tak kan nak kena panggil kot…..xpe la mak…mak makan dah la yg chek buat tu…

16 comments:

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

perghhh..shedapnyaa~~

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

hihihi rajin kak shida

Sunah Mohammad said... [Reply]

hahahahah! adessss...jangan habaq donut afrika kat sini..kang abang ady tak balik umah...wahahaha~

aDisH.sHidA said... [Reply]

@fRaMe LenSeS i'alalh kalau jadi gath t shda buat hahahaa..kalau jadi la...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr tatau g ke kata kshda rajin hahahahaa...perahsantan kan...takde la gk nak makan kena masak sendiri

AdyBudika said... [Reply]

shida..nampak mat follow shida..leh wat entri tuh..ramai berminat nak baca..heheeh

Ujang9897 said... [Reply]

mkn la donot..nanti gila betul2..=)

kiera'sakura said... [Reply]

pos kt ira skali.. hehehehehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@AdyBudika thanks ady gtau....mcm tak percaya je...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Ujang9897 ayat dengki la tu ujang :P

aDisH.sHidA said... [Reply]

@kiera'sakura ala tak yah pos kira mai sini...mai umah kshda

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

erk..LM dah berjaya wat shida gila...hahaha..suker!!!

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim) tangkap dia tangkap dia..tangkap LM..bagi makan kerang...kecian dia teringin nak makan kerang

@mel said... [Reply]

tuuuudiiiiaaaa...

mcm tu nya besaq..
keli afrika pon kalah nih....

aDisH.sHidA said... [Reply]

@@melada ke keli afrika hehehee...xpe ngap masuk mulut je

cacing said... [Reply]

GILA!!! Donut cicah sardin!!! cacing pun leh jadi gila macam ni!