Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, July 16, 2013

Habis Berbintat

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 

Ada orang komplen la asyik ambik dan post gambar makanan je..Itu je mampu ingat saja2 tayang ke,sekurang2nya gambar makanan tu boleh bagi ilham kepada orang lain untuk masak jugakk, huhu apa da..tapi jangan plak ada yang komplen asyik ambik dan post gambar Ainur Sorfina je..Arrgh biar ahh jangan jeles..itu je anak menakan yang ada di rumah sekarang nie..Hahaha..

 ainur1

Kecian dengan Sorfina, 2 malam tidur di rumah tok dah habis berbintat merah badan nya..dan paling sadis kat muka dan mata habis bengkak..huhuhu..dah tu buat muka macam nak marah..tatau la jugak sebab apa…dok syak nyamuk la..tapi itu la dah spray pun bilik sebelum masuk tido…yg pelik dia je dok kena gigit…ibu dia riso gak alergic makan apa2 ke…

ainur2

Tapi semalam ibu nya dah mintak kakakecik belikan MOPIKO..so dah letak la kat tempat2 bintat tu..harap dah okey la skit…tak pasal2 malam tadi Sorfina kena tukar bilik..hahaha tak tidur sebilik dengan Ateh da..sebab bilik yang kami tidur tu ada bilik air…

 

psst : picture last dia kena tipu…tak mau sangat tengok camera, sekali sebut achu 2-3x baru dia nak tengok camera..pastu kelam kabut cari achu nya..hahaha..sowi sopina

5 comments:

diana said... [Reply]

balik baru ni memang banyak betoi nyamuk..nyamuk yang panjang2 tu..pelik rupa dia tapi gigit sakit..mujuq la mak mertua ada kelmbu.malam tido dengan kelambu Mikhail punya la jakun.sampaitak bgoleh tidoq ladia..hahah..selama ni tak pernah tidoq dalam kelambu..heheh

kiera'sakura said... [Reply]

takut dia tak alergic makanan, takut habuk ke atau binatang lain yang masuk ikut bilik air tue. sian dia. comot2 muka dia

aDisH.sHidA said... [Reply]

@diana hehehe...nyamuk kecik panjang dah tonggek je bntot dia..huhuhu...alololo Mikhail nie..kalau sorfina nie pasang kelambu dia asyik nak main je dlm tu..tp nie kes tak pasang kelambu tu yg kena gigit

aDisH.sHidA said... [Reply]

@kiera'sakura nyamuk je doktor kata..ibu dia da bawak g doktor semalam..hehehe

Lydia Miza said... [Reply]

Hehe.. Bawak doktor? Sy dulu anak pertama kena gigit nyamuk pun bw doktor. Gelak doktor tu kat kami