Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, April 18, 2013

Akhirnya Kami Berjumpa

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 

Kakakecik masih lagi berada di “Paris” tugas hari nie agak padat…2 in 1…bibik dan supir..Tengahari tadi selepas siap masak simple untuk kami anak beranak makan..kakakecik pun siap nak g ambik Afiq dan Athirah yang balik sekolah pukul 1.40 dan elok kuar dari taman kak Niroh kol, bagitau Angah pun dah kuar..so sekali harung la budak 3 orang tu..

 

Plan lepas ambik dorang kat sekolah terus ke IPG Perlis coz nak jumpa sorang adik blogger dari group KBU..tapi bila dapat tau Angah ada training pukul 4 petang..terpaksa tukar plan hantar Angah balik umah dulu..kecian dengan dia tak cukup rehat.. Afiq n Athirah nak ikut jugak ke maktab..

DSCN3609

Akhirnya..dapat jugak kakakecik bertentang mata dan berpelukan kali pertama dengan bakal cikgu ni..walaupun kami dok kawasan sebelah menyebelah je di Kedah..tapi tak pernah kesempatan untuk berjumpa…Kalau nak ikutkan sepatutnya semalam time nak datang Kangar nie kakakecik nak singgah jumpa Rodhiah untuk bagi kek karamel, donut dan karipap..tapi tak de rezeki dia untuk semua tu…Just donut je la kakakecik bagi kat dia… Sori ye Diah…

 

Sejam jugak la kami berborak..kalau ikutkan tak bawak Afiq tu mesti sekarang baru balik rasa nya..Macam-macam di borak nya..Yang lawak Diah teka umur kakakecik.dia ingat tua setahun dua dari dia…Diah ooooi.kak nie tua 11 tahun tau dari kamu..hehehehe…Insya Allah next time kita jumpa lagi..time balik kampung ke..kita pekena nasi ayam di Guar Chempedak…

 

 

pssst : dah lama tak jumpa adik2 blogger nie

2 comments:

DiahRodzi said... [Reply]

jom mkn nasi ayam lak...heheheehe

kiera'sakura said... [Reply]

kan. dah lama kita semua tak gather2 masing2 sibuk huuuu