Coretan Terbaru KakakeciK

Friday, April 19, 2013

Uli Uli Uli

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 

Kakakecik masih lagi kekalkan jawatan menguli…3 hari berturut-turut menguli je setengah kilo tepung..petang nie duduk di rumah dengan adik ilah dan aiman sambil layan karenah ainur sorfina yang mengusik auni myrza…kakakecik tunjuk la pizza yang kakakecik buat kat afiq sepanjang berada di Perlis..

 

Achik (dik ilah) mintak buatkan untuk dorang plak…erm…tepung roti rasa nya tak de…bahan-bahan lain seperti sosej dan cheese mozarella ada…so, untuk petang nie kakakecik try wat doh pizza dengan tepung gandum sahaja…tanpa bread softerner  dan bread improver..tapi kakakecik ada letak shortening , main hentam je…harap menjadi..

 

Memang 3 hari uli uli uli je la kerja nya…

 

pssst : akan ke perlis lagi malam nie or esok pagi..kak niroh dah kena tahan ward

1 comments:

kiera'sakura said... [Reply]

lenguh tangan duk mengguli tapi berbaloi usaha bila ramai yang nak makan kan kak