Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, April 10, 2013

Dia Pun Nak Juga, Tak Mau Kalah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 

Hujan..best nya kalau boleh baring2 lelapkan mata buat seminit dua…sudah 2-3 hari bumi Pendang hujan mencurah..Malam tadi siap angin kuat lagi..sedap je tido..Jangan nanti di hari PRU13 hujan dah le.tak merasai la kemeriahan berhari raya kan…Eh, eh bukan nya nak melalut pasal hujan, tido dan PRU13.

 

Tapi kalau baca tajuk tu macam berkaitan pilihanraya je kan..hehe..ala sorang ibu nie dia tak mau kalah dengan ummi. Dia nak jugak menang..bukan menang kerusi Parlimen or DUN mana2 pun. Nie kes komen di blog kakakecik..Semalam kan lebih 10 komen Ummi Kiera Sakura meninggalkan jejak nya di entry kakakecik..Si Ibu Awin pun x senang duduk..nak jugak komen banyak-banyak..sekali tengahari tadi kakakecik buka dashboard ada 15 komen..waaaaaaah sapa yang komen nie

AWIN

Okey jom kita tengok sapa la yang komen nie kan…hehehe..cer teka cer teka…

AWIN NGEK

AWIN AWIN

Kesemua 15 komen tu adalah komen dari Awin..hahaha..awin awin..perangai budak-budak tu dok ada lagi, nak je menang walau dah jadi mak budak….tapi time baca nie gelak je teringat perangai 2-2 orang adik yang kakakecik kenal kat blog nie.2-2 dah kahwin pun..

wiin

Alahai Awin nie…ada lagi komen dia..bila kakakecik bagitau komen2 dia yang sebelum nie tak de pun..saja la nak usik dia kat inbox FB..hahaha..terkejut dan pelik dia bila kakakecik kata tak de pun komen2 dia tu kat dashboard hahaha..padan muka dia..siap wat ayat sedih “ape la nasib, anto kad, kad tak smpai. komen pon xdpt. bekap xde org nk ”

AWIIIIIIIIN, dengan ini akak isytiharkan kamu menang dengan majoriti berapa ye..kira sendiri..hahahaa

pssst : Dah tu dok tanya plak bape banyak komen-komen dia kat blog kakakecik tadi..kata nya dia tak sempat kira..kakakecik kata tunggu entry..Sabar je la layan ibu sorang tu..

4 comments:

Mrs. Abi said... [Reply]

lalalalala kieraa!!! awin menang!! kakakakakaka

rinduan citarasa said... [Reply]

hahaha..
budak kexik y sgt comel.

shida..
nanti bg award kat dia tau

Cik Sara said... [Reply]

Tu dia.. rajinnya dia tinggal komen dalam setiap entrie.. Syabas! eheh..

kiera'sakura said... [Reply]

hahahahaha gedik je awin tue :p

hei!!!! entry akak yang lama2 dlu kira dah komen. dia tue je yang lambat :p