Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, April 22, 2013

Email Yang Tak Dijangka!!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 

Hari nie terasa lambat sangat masa berlalu….ada macam boring jugak duduk sorang-sorang nie..tetiba teringat dah lama tak buka email yahoo..password dah hampir terlupa..3-4x masuk kan password yang selalu guna tak jugak betul…Elok kakakecik mintak tolong dengan pakcik Yahoo…teringat mungkin password ini..kakakecik pun mencuba la sekali lagi.. Yes, Alhamdulillah betul pun password tu…

 

Banyak email-email yang tak dibaca..hampir 1 tahun jugak tak buka email yahoo shida_nss tu..so, proses delete email-email yang tak berkenaan dijalankan..mark all je and delete..tapi bila terpandang 1 email nie..terkejut la jugak…tak jangka plak ada email begitu akan ada dalam inbox kakakecik..

 

Haiiip bukan email yang merapu tu ye…jangan kuning sangat otak tu…cuba bersih skit…

email

Sebenarnya ada seorang pengirim email nie mohon resepi kek karamel pelangi…Ya Allah kakakecik tak sangka sama sekali ada orang akan email tanyakan resepi kek karamel pelangi… Kecian plak kakakecik kepada Nurul Cahayaku ini sebab email nya bertarikh 7 April 2013, tetapi baru hari nie kakakecik baru baca dan balas email nya. Harap Nurul Cahayaku dapat resepi kek karamel yang kakakecik kongsi di blog ini ye..Cari je Label KEK KARAMEL..untuk buatkan pelangi tu Nurul letak 6 warna pelangi, iaitu merah, kuning, oren, hijau, ungu dan biru…kalau nak letak perasa kepada setiap warna tu pun boleh jugak..if tak de perasa..just pewarna dan essen vanilla da memadai..

 

pssst : terasa nak baking je malam nie…nak rasmi acuan loyang baru…choc moist cake pun boleh nie…selain dari baking caramel cake yang Hadi tempah

6 comments:

Rozuan Ismail said... [Reply]

ada silent reader rupanya.huhu

MR & MRS MAKMUM said... [Reply]

akk dh pandai buat kek coklat kukus?

rinduan citarasa said... [Reply]

lain kali check email kerap eik..
sian kat nurulcahayaku tertunggu2.

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Rozuan Ismail silent reader la sangat kan wan...hehehe...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@rinduan citarasa shda tak sngka lak ada..sebab email yahoo rasa nya x display pun kat blog

kiera'sakura said... [Reply]

nasib la april 2013 kalau april 2012? kihkihkih