Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, April 24, 2013

5 Mei 2013 : Cuti Umum Kedah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 

Untuk makluman kepada semua pengundi yang berkerja di Negeri Kedah, jangan risau jangan gusar…korang boleh menjalankan kewajipan anda sebagai seorang rakyat untuk pergi buang undi di tempat yang ditetapkan kerana pada hari tersebut KEDAH CUTI..MB Kedah dah umum pun hari mengundi 5 Mei tu adalah cuti umum bagi negeri Kedah

 

Petikan daripada UTUSAN ONLINE

ALOR SETAR 24 April - Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Azizan Abdul Razak hari ini mengumumkan hari mengundi pada 5 Mei ini adalah cuti umum bagi negeri ini.

Azizan ketika ditemui di pejabatnya berkata, ia bagi memudahkan para pengundi menunaikan tanggungjawab mengundi pada Ahad yang merupakan hari bekerja di Kedah. - UTUSAN ONLINE

 

Harap pihak universiti jugak akan bagi cuti sebelum dan selepas hari mengundi kepada student dia macam UiTM start cuti pelepasan dari 4-7 Mei dan UM 6 Mei tu cuti..UKM bagaimana…cepat la umum mysister ada di sana…

p/s : terima kasih kepada MB Kedah DS Azizan Abdul Razak kerana memberi cuti umum ini..

psst : kalau 6 Mei sehari selepas tu cuti pun best jugak kan…hehe.masing2 penat berpilihanraya

5 comments:

Cik Sara said... [Reply]

Selamat bercuti dan selamat mengundi..
Nak jumpa kamulah sis!

laila Azwa said... [Reply]

yeay cuti! ahaks

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Cik Sara selamat semua nya..hehee..nak jumpa akak kena datang pendang la..tempat akak mengundi coz akak bertugas pada hari pru tu

aDisH.sHidA said... [Reply]

@laila Azwa ngada la kamu...dok perak diam2 nah

kiera'sakura said... [Reply]

kan. kalau senin tue cuti jugak pun best. yela mane yang balik jauh boleh rest lama sikit hihihi