Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, April 22, 2013

TUKAR..Oh Tidak!!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 

Bila kakakecik melawat ke blog Sunah Sakura, Kiera Sakura dan Awin, kakakecik akan tengok2 la bloglist kat blog dorang..tetiba kakakecik pelik bila scroll punya scroll kat bloglist tu yang part blog kakakecik dok entry yang BELUM MENJADI sebulan yang lalu,dah lama kot entry tu..dah ada pun entry lain selepas entry tu…pelik jugak..kakakecik tak de plak tukar url baru ke apa..memang sebelum nie guna cahayanurqasih..tapi masa entry belum menjadi tu dah guna url adishshida yang gunapakai sekarang nie..

 

Ini di blog SunahSukaSakuraurl

 

Ini di blog Kiera Sakuracats

 

Dan ini kat blog Hati Terdetik - Awincats7

 

Tapi kat blog Adik Pikah, ok la plak..bloglist tu update je entry-entry baru kakakecik..erm, apa masalah nya ye…pelik jugak nie

cats8

Semalam, Kiera ada komen bagitau yang dia dah remove then add semula url kakakecik dalam bloglist nya, dan baru naik entry2 terbaru kakakecik…

  cat

Kepada blogger lain yang ada letak url kakakecik kat bloglist korang, cuba korang check tengok jadi tak kes macam nie..kalau jadi kes macam nie sila remove and add semula url kakakecik ye….sori tau…Chewah macam la ada ramai sangat yang letak blog kakakecik kat bloglist tu..perasan nya…teruk betul perangai…biaaaaaaaaar aaaarh..bukan selalu pun nak perasan kan…

7 comments:

kiera'sakura said... [Reply]

ada kot pape kesilapan teknikal tue hihihi

Razil Tahir said... [Reply]

sabar jer lah..
ada la silapya somewhere tue..
tapi dah settle kan? huhuhu :)

Chik Att said... [Reply]

siasat jgan tak siasat ..

rinduan citarasa said... [Reply]

ayu kn online guna pc. nanti ayu habaq ya

MR & MRS MAKMUM said... [Reply]

pelik tp benar nie

Cik Sara said... [Reply]

dekat saya ok je.. ~

munamuni said... [Reply]

hi, i m ur new follower !