Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, April 9, 2013

Cek Pertama Nuffnang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 

Petang semalam, sampai je di rumah ternampak sampul surat terselit kat peti ais surat. Erm, surat sapa plak nie..sebab ramai yang menggunakan alamat rumah kakakecik tu sebagai urusan surat menyurat. Abang On, Kak Ja, Mak Su, Pak Su, Abang Mak Su, Pak Nyang Pa..dorang guna alamat rumah.

Picture 110

Bila ambik je sampul surat tu..alahai untuk diri sendiri rupa nya..Nampak macam urusan rasam dan cek je.. Terpikir jugak, selalu cek untuk syarikat semua nya alamat kedai…tapi nie nama sendiri…alamat rumah..cek dari mana ye…bila ushya lagi baru nampak NUFFNANG..rupa2nya cek nuffnang yang kakakecik cash out hujung bulan februari aritu..

 Picture 114

Tak banyak pun yang kakakecik cashout..RM98.01 je..kalau orang lain mesti 4 angka kan…Walau apa pun syukur dengan rezeki yang perolehi nie…Alhamdullillah dapat jugak kakakecik tampung duit ni untuk beli smart phone macam Sunah beli tu ke kan…teringin jugak nak bersemat semat phone nie…Terima kasih Nuffnang

 

psst : Rezeki ada di mana2 je…janji kita berusaha untuk mencapai nya dan mensyukuri nya jua

8 comments:

Cik Sara said... [Reply]

Wow...banyak juga tu... Saya baru dapat around RM80++ huhuhu..

Datin Tyka said... [Reply]

tak kisah berapa angka ... yang penting dapat rezeki ni... Alhamdulillah

diana said... [Reply]

banyak la tu..jadi la..kan?mana tau sebab 98 ringgit tu la esok kot2 dah boleh beli smart phone..heheh

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Cik Sara alhamdulillah rezeki..ada jugak kan...nanti dah sertus lebih cash out la hehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Datin Tyka betul tu tyka...rezeki jgn ditolak tp kena cari

aDisH.sHidA said... [Reply]

@diana tambah skit dengan duit brim boleh la beli kan..

Mrs. Abi said... [Reply]

perghhh!!! boley la kita wasap sesama nnti!!! yehuuuu

MR & MRS MAKMUM said... [Reply]

okm la dr yg tak dk lgsg nie hahaha