Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, April 10, 2013

Kiera Sakura Melawat Kawasan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Pelik jugak kenapa lama tak nampak komen Kiera Sakura kat entry kakakecik, dalam fikiran kakakecik nie fikirkan mungkin dia tak sihat sangat kot, ye la dia kan berbadan dua..tapi bila kami borak-borak berbalas komen di salah satu post kakakecik di FB, dia de tanya :

“akak.kenapa feed blog baru akak xnak kat blog list kira ek? yg post lama jugak yg ada. padahal akak dah update entry baru”

Tapi..itu la bila dia tak muncul rasa lain..bukan nya apa kiera nie boleh dikatakan pengomen tegar, rupa2nya feed kat bloglist dia tak update entry2 terbaru kakakecik…Eh, kalau nak tahu kiera nie kalau dia datang melawat kawasan memang akan tinggal jejak..selalu nya 6-7komen sekali harung…bukan kat 1 entry..tapi 1 komen di setiap entry dia jejak la…ish korang nie..hehehe…

kiera

Macam petang semalam..bila dia tahu kakakecik ada update entry dan dia sendiri tak de baca entry kakakecik sebelum nie…apa lagi lebih daripada 10 komen dia tinggal kan.. Ini yang sebelum pukul 4 petang…ada 6 komen daripada kiera..

  kiera's

kiera1

Bila masuk pukul 4 petang..ingatkan dah tak ada komen daripada kiera, rupa2nya ada lagi..thanks kiera..akak terharu sangat..kiera selalu datang jengah blog akak yang tak seberapa nie..dah akan tinggal komen…akak pun xde serajin kiera, kadang2 masuk baca tapi tanpa tinggalkan jejak…hehehe

 

pssst : ada orang yang lawan kiera la..dia pun nak komen bebanyak jugak

3 comments:

kiera'sakura said... [Reply]

mesti awin tue yang sibuk nak melawan tue hahahahaha :p

Cik Sara said... [Reply]

Hahaha... eh, saya pun nak join Ummi Kiera dengan Awin ke??

(Walaupun chek tak kenai pun sapa depa)...

Ok.. itu je.. selamat petang..

juicy X said... [Reply]

kahkahkah sama la kami ponn.kalo tgk komen berderet tu tau dah sapaaaaaaa