Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, February 23, 2011

5 Hari Je Lagiiiii !!!!!

as'salam

arini sudah 23hb…bulan ini bulan februari…tak ada 30hb….hanya 28 hari aje utk bulan ini…so tolak campur tambah bahagi tinggal 5 ari je lagi…ada 2 benda yang shda kena bereh sebelum 28hb nie….

1. SAMAN

shida ada 2 saman had laju dan 1 saman parking….saman had laju memang dah blck list baru2 abg nak renew road tax tak leh bayar utk setahun,lepas utk 6 bulan aje…saman nie dah lama pun sebenarnya..tahun 2008..hahaha…saja x mo bayar..tp 2-2 saman laju nie memang shida dah dapat diskaun rm150.00 setiap satu…kira campur ngan saman parking RM330.00 semua nya….esok or ahad nie la suruh abg mie bayar saman nie..hahaha…shida shida shida suka wat keje last minute….ada sapa2 nak tolong bayarkan saman shida nie x,…kalau ada shida syukur sangat2…ehhehee

2. PROGRAM REALITI TV

shida memang teringin sangat nak join program realiti tv nie…bukan nak cari glamor ke apa saja je nak join contest jiran sepagar shida nie…si ADYBUDIKA...katanya xde sapa join contest dia walau hadiah yang ditawarkan pun agak menarik…pastu sapa join je sure dapat hadiah saguhati..wah wah best kan..ok2 sapa nak join leh klik kat pic di bawah yer…sama2 kita support ady nyer contest

ilusi

pssssst : agak2 apa program tv yang sesuai n menarik yer….sini share ngan shida…

8 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

LM dah lama x tgk tv..huhu

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)sebab dok ngadap pc je erk...hehehe...join contest ady tu LM...tp jauh plak dia nak post t kan

D i n said... [Reply]

saman....surat cinta polis =_=

aDisH.sHidA said... [Reply]

@D i n itu la din surat cinta dr abg terapik xbalas2...tgu 3 tahun baru nak balas hahahaa

~...AmALinA....~ said... [Reply]

ina dah buat,,,ngeh3

http://aremelyna.blogspot.com/2011/02/program-tv-saya-sendiri-ady-budika.html

diana said... [Reply]

saman??
uih..lain kali hati2 ye..:)

aDisH.sHidA said... [Reply]

@~...AmALinA....~ waaaaaaaaaaaaaaaaah ina pantas sekali sama ngan kak sunah nyer...hehee..ok akak pun dok pk malam td nak wat nie

aDisH.sHidA said... [Reply]

@diana hahhaha....itu la nak kata bawak laju x laju mana pun tp dah memang zon 60 stu p bawak 80...ok i'allah hati2 memandu