Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, February 22, 2011

LemBu Sapa Yang LapaR kat BLog Nie?????

Assalamualaikum….

Walaweiii !! Korang suke tak GAMBAR lembu kat atas tu . Agak2 lembu tu tengah buat ape ? Ce cite ce cite . Tak payah citer lah sebab aq tau KORANG pon mesti tak tau punye . =) Ecehhh . Berlagak , ish3 mane de kitorang tau lah . LEMBU tu tengah tido sambil buka mata kan , LEMBU tu tengah penat sambil duduk atas kerusi kan , LEMBU tu tengah skodeng gadis cantik kan .AARRGGHH !! Semua salah , sebenarnya lembu tu sedang duduk menahan kelaparan . HAHA .

Berbalik pada tajuk , aq sebenarnye pergi ke satu blog ni . Die telah meletakkan POST barunye kat Group aq di Facebook . Tekan sini --> http://www.facebook.com/home.php?sk=group_190257791009153&ap=1

Lepastu aq pergilah kat blog die nak BLOGWALKING . Masuk2 je aq terus dengar bunyi gendang , aik !! Bunyi nye ade same macam bunyi perot LEMBU kat atas yang tengah lapar tu . HUHU =)

Aq pon mencarilah bunyi apakah itu ? Makin aq scroll aq tak jumpe pon punce BUNYI tu . Bila aq dah sampai kebawah sekalai dalam blog ni . Aq teros jumpa ni .

copy paste dr http://myungdae92.blogspot.com/

Blog sapa la yang ada bunyi lembu tu ya….sapa pandai bunyi lembu di sni angkat perut…boleh ke angkat perut erk…hahaha…pagi tadi mcm biasa shida on PC buka FB n Blog…so dapat msj kat shoutbox yang shida kena tag dengan jejaka KOREA MYUNG DAE…MYuNg DaE ada wat group kat FB…Diari Sahabat Blogger….so shida pegi la terjah dia punya blog…tetiba sampai kat entry ini http://myungdae92.blogspot.com/2011/02/aku-pelik-bunyi-gendang-dekat-blog.html buat shida gelak2 blog sapa la yer ada bunyi lembu tu….sekali ke bawah waaaaaaaaaaaah ini mcm layout blog aku…hahaha…

shoutmix sah sah blog shida la yang ada bunyi lembu kelaparan…wakakaka…selama ni shida tatau pun sebab shida tak pakai speaker mahupun headphone….bunyi nie dr Blogger Chat Room atau lebih senang dan ringkas sebut mahupun taip BCR….tempat utk blogger chat….thanks myung dae kerana mengesan lembu yang hilang ini…sekaligus promosi blog CNQ….

 

ok jom ramai2 kita bunyi lembu lapar….opps shida tak pandai…myung dae pandai sebab dia yang dengar hahahaa….jom p serbu dia kat Diari Sahabat Blogger x pun di http://myungdae92.blogspot.com/

10 comments:

AesyaZealous said... [Reply]

hai..kem slm kat lembu..kekekeke

Budak Botak said... [Reply]

he3, lembu sapa terlepas nie...

Myung Dae said... [Reply]

Maafkan saya kerana mengesan LEMBU anda . HAHA . Thanks promote blog . HEHE =) Sayang lebih ni ... Muuuahhhhh !!

D i n said... [Reply]

haha ada nama aku Din heh
singgah sini dan folow ye~

AkUr0 Chan ^^, said... [Reply]

Mmmm0o0o0o0ohhhhhhh~ (lembu mai sni nk mengawan)hahahahak..lawak la kak shida nih..

aDisH.sHidA said... [Reply]

@AesyaZealouslembu dah kenyang so dia dah blah hahahaa....jom lepak kat bcr

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Budak Botaklembu BB la...hahahha..itu la makan x mo ajak shida

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Myung Daexpe myung lembu comey kan yang lapar tu..hahahhaa.....cayunk dik myung hehehhee,muuuuuuuuuuah

aDisH.sHidA said... [Reply]

@D i nthanks din...i follow u back

aDisH.sHidA said... [Reply]

@AkUr0 Chan ^^,waaaaaaaaaaaaaah lyza akuro lagi hebat dia leh tau lembu ngawan bunyi cmne...hahhaa.....