Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, February 22, 2011

JiRaN SePagarKU AdY BudIka SeoRanG GaY!!!!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah….geram geram geram dengan jiran sepagar shida nie….kenapa la dia boleh wat kecoh time2 tengahari nie….shida betul2 geram nie…kalau boleh mau je shida sekeh kepala dia tu….dia telah wat onar telah wat kecoh…bukan je 1 rumah tau tp nie 1 dunia tau…..korang mesti kenal kan sapa jiran sepagar yang shida maksudkan….ala si adi putra….ish adi putra lagi….ADY BUDIKA nama glamor di blog kalau di FB : ADY SOLEH AHMAD…dia keje kat media prima..dok sana…ish cmne leh jadi jiran sepagar kalau dah sorang di kedah sorang di kl sana…dia hanya lah jiran sepagar shida di blog ini

1. DIA TELAH MEMBUAT PENGAKUAN DIA GAY…di telah tergoda dengan seorang jejaka…

ady222 siapakah khairul anuar yang buat ady tergoda itu……

Nak tahu ke sapa khairul annuar tu sila baca hingga habis ok….

 

2. ADY TELAH WAT SHIDA MALU PADA DIRI SENDIRI….

tidak ady tidak…ady telah wat shida malu………shida sanggup je baca entry ady tu…..entry yang telah buat shida gelak senyum sorang2 pada mula nya pastu shida gelak sampai ada seorang customer shida tengok pelik dan tanya “ kak gelak apa la” dia tgok je screen komputer shida…tp dia x nampak apa dia gelak kan shida balik ada la…ady jahat jahat jahat buat org gelak kan shida….ini semua angkara khairul annuar la….patner gay ady tu….shida tak suka tak suka….

Ok ok korang mesti nak tau kan sapa khairul anuar yang telah wat ady budika jiran sepagar shida nie tergoda……komen ady2kami shbt blogegr

SIAPA KHAIRUL ANNUAR tu yer…..hahhaa…sebenarnya bila shda baca je entry kat blog ady pasal mytop 10 wajib bukak blog ini hari2 shida terus komen…elok je shida  komen masa publish dok pelik asal x naik pun nama aDisH.sHidA pun….so masa nie leh g cool dok pk myb komen tu x akan naik nama akan jadi lalat….sekali bila Ady share entry kat Kami Si Blogger tetiba ada perkataan ini “Khairul Anuar? shida sendiri terkejut mcm mana ady boleh tanya mcm tu….baru la shida teringat tadi ada seorang customer buka email gmail dr pc shida…shida terlupa nak signout….hahhahahaaa…sebab itu tertera begini

komen adysiap Ady wat entry lagi….entry yang telah wat shida gelak sorang2…..

shida egtkan shida dah tak de kaitan dalam entry nie..sekali shida yang terakhir hahahhaaa…

pegi terjah entry dia yang ini http://www.adybudika.com/2011/02/himpunan-komen2-pada-entri-yang-bisa.html

tapi yang shida tak percaya dengan apa yang shida lihat kat blog ada….di ruangan SUKE KE BLOG INI? OK KE? klik  like  FB blog ini jika kita suka…adyyenZAIRUL AZREN like blog ady…memang sah ady nie gay…hahha…xde la sebenarnya Zairul Azren tu bf adik shida…shida rapat dan baik sgt dengan dia..tak sangka yeen pun buka blog ady…myb dia silent reader…tahniah ady….

 

pssst : bila korang dah tahu ady budika jiran sepagar shida gay kecoh2 erk…sebenarnya khairul anuar yg komen tu adalah komen dr shida…kueng kueng…opsss seblum shda wat entry nie..shida dah sms ady boleh x nak wat entry n tajuk ini….ady bagi kebenaran….tqsm ady…shida…ingat lepas nie seblm komen tgok dulu betul2 jangan wat malu diri sendiri..:P

10 comments:

oshin said... [Reply]

Adeshhh! mana lawak punn. sabar jela

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

wow merah dah ..merah nya mak ngah hehe...tak aci qaseh xde haha

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

tu dia aihh.. hahahaha.. :p

aDisH.sHidA said... [Reply]

@oshinmmg pun shda tak kata lawak :P hehehhee...oshin comey nak kena nie...dush dush dush

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Qaseh dalia adeliamerah adalah warna kgmran shida...mcm slingbag yg adik kita dok nak pilih wana mana 1 olen ke merah...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@fRaMe LenSeShahhahaha nadh tgu lepas ni kena la kamu hahahhaaa

Sunah Mohammad said... [Reply]

fuhh~ penuh dengan emosi la kakakku~ bagus entry ni! thumbs up! :p

niesz said... [Reply]

hahaha..sabar je la.. :)

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammadbaca pun kena ngan emosi ok.....

aDisH.sHidA said... [Reply]

@nieszjgn mrh yunk