Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, February 27, 2011

NaK BaYaR SaMaN……

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

sebelum ni shda ada wat entry pasal saman kan…alahai entry lagi lima (5) hari tu….memang dalam fikiran shida nak bayar arini..sekali pg tadi kol abg ipar..dia kata ramai orang beratur panjang sampai ke pagar area pejabat dia..abg mie suruh bayar on9… so shida try la nak bayar on9..shida memang dah daftar dengan MYEG tapi tgok la apa yang shida dapat….puas menunggu mengalahkan beratur kat balai…haha..kalau di balai panas…ini x panas sgt……sebab ber’aircond’

saman

tp ntah mana silap nye pun tatau…waduh waduh esok dah last due date nyer…harap2 shida dapat la bayar ptg nie or pagi esok..apa saman yang shida kena sampai rm330 tu…..

samanaku

2 saman laju 1 saman parking..tahun 2007 dan 2008…2011 baru ang nak bayar no shida…baguih baguih :P dah tu 1 saman dah black list…hahhahaa..

ok sapa2 ada saman jom kita pakat2 p bayar….arini ari ke2 terakhir utk dapat diskaun 50%….

pssst : sapa nak check saman leh ke sini ok http://reloadmaster.webs.com/JPJ.htm?pw1=901206035232

lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

4 comments:

Sunah Mohammad said... [Reply]

heh! semalam da kena dengan iqbal! hari ni takkan terkena lagi! hahaha~

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad hahahha...padan muka...bapa byk kena ribu x

Tengku Nizam said... [Reply]

terkono den~!~!

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Tengku Nizam hehehhe..jgn marah..bape ribu kena bayar....:P