Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, February 2, 2011

ContesT KaMi PosE CoMeY

1
Assalamualaikum....Shida telah di tag oleh seorang MUSUH....tapi musuh shida nie baik sangat2...

Thanks erk MUSUH mana tau rezeki akak menang kan...iphone tu..eh eh betul ke iphone..rasa nyer rm100 or topup rm50 kan..pilih nak yg mana 1 kan

Sapa la yang baik hati tu wat contest nie....AMNI...aiiik egt mcm tu je ke nak join kena la tepati syarat2 yang AMNI tetapkan

1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebarkan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..

CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..


1. DONE
2.DONE
3. amni boleh x 2 keping gambar di pertaruhkan...takde pic ngan mbe2...dengan family pun boleh yer...sebab berkawan ngan adik beradik je o_o


4. Sebab shida join contest nie sebab telah di tag oleh MUSUH yang baik hati...nak menang hadiah yg AMNI taja...

5. Tag SUNAH,SYAFIQ, NORFA, ADYBUDIKA (aktif di SB)






18 comments:

Sunah Mohammad said... [Reply]

taknak! hahaha~

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad sunah alahai kenapa x nak....sedih akak

Syafiq Rosli said... [Reply]

thank eh 4 the tag..

amny.. said... [Reply]

sory lambat view...

thnx joinn..(^^)

best of luck k..;DD

Sunah Mohammad said... [Reply]

sebab saya noti~~ :p ha...nak letak gambo kucing leh? :p

Sunah Mohammad said... [Reply]

dah join~~ :p

... said... [Reply]

as salam..
semoga ebrjaya ;)

Pendapat Syah said... [Reply]

jom join pula contest kempen tak nak buang bayi

http://myqurratuaini.blogspot.com/2011/02/contest-kempen-tak-nak-buang-bayi.html

s.y.a.r.q said... [Reply]

gud luck shida for da contest!! :)

CIK FAFA said... [Reply]

fafa c0nteng cni..cakk cakk cakk ^_^

berkwn dgn adek bradek je.. suweett..:)

kamu ditag dear;
http://sakuraaida.blogspot.com/2011/02/25-random-cik-fafa.html

eqbalzack said... [Reply]

salam..abg eq sebagai photografer beginner ni, sgt2 suka pic yg ke-2 tu! hehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Syafiq Rosli SR yw...kasi geng2 aktif d SB

aDisH.sHidA said... [Reply]

@amny.. thanks amny view...harap2 menang...hehee

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammadsunah bg url...akak cari x jupe pun

aDisH.sHidA said... [Reply]

@... thanks fadzli...i'allah...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@s.y.a.r.q thanks syarq...rm100 tu sapa tak mau kan

aDisH.sHidA said... [Reply]

@CIK FAFA mcm tu la shida...g sana sni pun ngan adik beradik..hehehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@eqbalzack wslm....erm ye ke...ramai yg suka pic nie...gelagat kami adik beradik masa majlis adik baru2 ni...berebut nak amik strwbery sampai OP utk majlis kawen adik tertarik utk snap....