Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, February 23, 2011

NoRFa NiL……

as'salam Norfa…siapakah dapat menjejaki norfa..shida rindu dia…tolong shida plz…...norfa nil telah hilang sejak blog dia kena malware…kecian norfa…norfa adalah insan yang shida rapat selain daripada mereka di sini…shida kenal norfa bila shida join segmen ini…blog norfa antara blog yang shida akan kunjung setiap hari…banyak benda yang shida dapat di dalam blog dia…shida macam jugak sunah…silent reader blog norfa….sebelum ini shida egtkan norfa nie sebaya shida sebab shida nampak dia matang sangat…tetapi rupa2nya norfa nie sebaya aje dengan adik bongsu shida….baru 20an sdangkan shida dah 30an…jgn perasan kamu tu muda shida…bertambah lagi adik2 shida di dunia blog ini…..walaupun norfa nie masih muda tetapi cara penampilan blog dia nampak begitu matang….norfa sangat baik…….dia la yang tolong shida masa shida ada masalah aritu…bukan masalah peribadi tetapi masalah pasal ini….shida percaya kan norfa..shida bagi aje dia open shida nyer account blog..tapi skrg shida dah tukar..hehhee …norfa jugak adalah salah seorang jiran sepagar shida selain daripada ABG SUNAH dan En MaT Gebu…tetapi shida terpaksa delete feed norfa kerana malware telah menyerang blog norfa…..ntah bila la semua tu akan pulih….Norfa dulu aktif di Sahabat Blogger….tetapi sekarang di manakah NORFA…

171441_1553618574775_1664505425_1416295_1509192_o

Norfa….akak harap walau norfa dah x dapat dikesan lagi…NORFANIL…tetapi akak akan sentiasa rindu dan ingat norfa…tetapi semalam…rindu shida kurang sedikit kerana kami ada bual2 kat FB….apa pun norfa take care ye dear….study molek2…muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah…

6 comments:

apezs shah said... [Reply]

he3 kerinduan terubat dah...

Sunah Mohammad said... [Reply]

saya da tak rindu norfa sebab semalam dia kena buli...hahahahaha!

eQuRlz said... [Reply]

tu la.. blog eqa pn kena malware dr blog norfanil ni.. sian die..

aDisH.sHidA said... [Reply]

@apezs shahskit je apesz terubat tu...rindu saat2 dulu...malam td x smpt borak lama dia bz

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammadx aci x aci..malam td akak dah off pgi tgok noti nyer korang je...jeles jeles....tp cayunnk sgt2 adik2 ku ini

aDisH.sHidA said... [Reply]

@eQuRlzkecian norfa kan eqa...dah la dia baru guna domain...