Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, February 9, 2011

SaFiaL eQBaL ZaKaRia

eq2
SAFIAL EQBAL ZAKARIA
atau lebih dikenali eqbalzack di dunia blog nie...kalau nak mesra lagi ABG EQ....
aiiiii tak kan kenal kot.....abg eq....kalau x kenal gak p la jengok2 kat www.eqbalzack.com dari situ korang akan kenal sapa safial eqbal zakaria nie..hebat sangat2 abg eq nie...GiveAway SERBA SATU yang dianjurkan oleh Abg EQ sempena 1111 adalah contest yang pertama shida join..hehehe…tp nasib x menyebelahi shida…hehehe…barang IKEA tu…

Abg EQ sekarang nie abg eq tengah sambung PHD kat upm sanggup berenti keje sebagai pendidik tau...single but NOT Available menurut apa yang ditaip oleh ujang vespa di entry INI……..kalau nak tahu abg eQ ada kembar tau skrg kat JERMAN…minat fotografi (sama la kita tp shida tak de DSLR)
dan arini....abg eq terpampang kat KOSMO....kalau baru2 EN.BEN ASHAARI masuk majalah RAPI…hebat kan dorg…lepas nie sapa plak..EN MAT GEBU kita plak ke dalam MAJALAH SAJI…
bukan sebab kena cekup ke apa...tp ini kes kena cekup untuk dimuatkan kat IFINITI Ruangan TaMU BLogger....ms 35..sapa yang belum beli tu cepat2 la p beli tp kalau yang dok area UPM mintak maaf la…sold out..shida sebenarnya ari ahad dah pesan dengan abg ipar suruh beli kosmo ari rabu sepertimana yang diwar2kan oleh Abg EQ di SINI dan di SINI…abg ipar tanya plak kenapa plak…adus byk soal plak..apa g tunjuk la abg eq nyer blog kat dia…hahhaa…malam td plak pesan ngan suruh beli kosmo tp dalam masa x sampai 5 minit cancel sebab pk mcm lambat plak shida nak baca t nak kena tunggu malam…shida hampir2 terlupa sebenarnya siang td..sebab ke sana ke mari kat alor setar…tetiba masa berenti lampu merah teregat ada benda yang shida tak buat lagi nie…pk punye pk egt KOSMO…..ahhh dr line kanan terus ke line kiri…nak berenti beli KOSMO…bila dah dapat selak sehelai demi sehelai…akhirnya jupe la ini….
DUNIA BLOG EQBAL
Meninggalkan alam pekerjaan sebagai pendidik dan menyambung pengajian peringkat Ph.D sepenuh masa, eksplorasi hidup Safial Eqbal Zakaria penuh warna melalui blognya
eq
Bualbicara antara Abg EQ dengan wartawan KOSMO lebih berkisar kepada Kajian penyelidikan dan dunia Blog….Abg Eq akan membuat penyelidikan tentang kesan jangka panjang ke atas pekerja syif malam…diharap abg EQ dapat merealisasikan apa yang dihajati nyer iaitu untuk membuktikan masalah kesan keje syif malam dalam jangka masa panjang yang boleh menyebabkan kanser prostat dan payu dara…
psst : abg EQ jangan stress ok…nanti jerawat banyak plak naik kat dahi tu…esok dapat cuti kan utk layan peminat hehee…

6 comments:

►AdamXis◄ said... [Reply]

assalam...shida dh kenal lama erk EQ?...sy baru tgk ptg td majalah kosmo...hu3.ramai plak Blogger masuk sana sini...majalah, radio, tV, paper, jumpe PM Najib...wakakaka boleh femos ouh berblogging...

Sunah Mohammad said... [Reply]

kalo gitu kak, kita pun takleh berblog sampai tengah malam..haha~

Sunah Mohammad said... [Reply]

kalo gitu kak, kita pun takleh berblog sampai tengah malam..haha~

aDisH.sHidA said... [Reply]

@►AdamXis◄wslm...kenapa adam mcm kenal lama ke...shida kenal masa join segmen en Ben la..haha..pastu join contest GA serba 1 yg abg Eq wat...hehehe....itu la kan....eh2 adam bukan majalah la kosmo tu..surat khabar ler...hehehee...lepas nie turn sapa plak kan

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammadakak mmg tak blog sampai ke malam....kalau x on9 la..kalau on9 mau gak sampai kul 2pg...adam tu sampai kul 5pg pun dia leh je...

Anonymous said... [Reply]

Terima kasih untuk blog yang menarik