Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, February 24, 2011

EnTry TeraKhiR

entry terakhir utk arini…..i’allah kalau line memuaskan dan shida punya kesempatan di perak shida akan update…

kejap lagi shida nak gerak ke perak..ke kuala gula rumah adik shida…nak kemas2 angkut barang2 dia ke ipoh…dia dah dapat tukar ke ipoh…best la dia tak de g PJJ…kira dia wat PJJ 3 bulan aje la…rezeki dia…dapat tukar duduk dengan en suami nya…sebelum ke kuala gula shida akan singgah ke penang dulu…hantar barang kat adik bongsu yang belajar kat psp…..KSP..dan ADI SUDA…..tak mau kirim salam kat orang kampung ke di Selama dan Kuala Kurau tu…..

Alolololo cik meaw aka onie kita dah sms shida…”kak shida..mai la jmp onie..hehhe” onie sori la akak ngan mak…nie pun mak dah kol suruh balik takut terlewat..ok bubye semua.,….japg nak g makan mee udang berasap kat sg baru, tjg piandang….tatatat

 

doakan shida selamat perjalanan pergi dan balik erk

 

update: onie sms x bg jupe adi…uwaaaaaaaaaaa..onie takut adi curang ke..ini kakak la onie..jgn risau eh

9 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

moga selamat semuanya shida..

Sunah Mohammad said... [Reply]

erk...nak gi perak lama ke? huhu..nanti rindu akak..

Profesor Adab said... [Reply]

Sumpahan Allah Adalah Untuk Siapa & Kepada Siapa?Mengapa? http://rosemujahid.blogspot.com/2011/02/sumpahan-allah-adalah-untuk-siapa.html

Profesor Adab said... [Reply]

Analisis Surah Al-Fatihah mengikut konteks bahasa arab dgn Al-Quran
http://rosemujahid.blogspot.com/2011/01/analisis-surah-al-fatihah-mengikut.html

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

ingat kan nape tadi huh

oshin said... [Reply]

kak adish http://oshinlove.blogspot.com/2011/02/review-ten-blog-adish-shida.html ;))

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)alhmdlah selamat semua nye..sempat lagi ke cmron hglands :)

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad akak pegi 3 ari..khamis..jumaat sabtu...hahaha...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Qaseh dalia adelia macam qaseh la cuti2 x de entry hahaha