Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, February 23, 2011

Sejauh Mana Persahabatan Antara Blogger

as'salam 

Bro Framestone yang shida kenal kat Sahabat Blogger telah wat segmen ini...

Adakah minggu ini minggu persahabatan bagi blogger??

Kenapa yer Bro Framestone buat segmen “Sejauh Mana Persahabatan Antara Blogger”, ini semua ada kaitan dengan gambar di bawah…

SB-Kyerull

Bro Framestone bersama dengan KyerullKyerull terpaksa menjalani semula pembedahan kaki nya yang patah…kyerull….shida sebagai salah seorang sahabat walau kita tak pernah bersua muka…akak  doakan semoga kyerull selamat menjalani pembedahan kali ke-2…lepas ni jangan aktif sangat jalan ke sana ke mari…next sem kan dah masuk stdy semula…take care ye kyerull….Insya’Allah…amin…

Bagi shida sejauh mana persahabatan shida antara blogger….macam 1 keluarga…semalam n pagi tadi shida ada buat pasal sahabat2 shida di arena blog ini..Bro boleh ke SINI dan SINI…..shida sayang semua sahabat2 shida…..shida harap persahabatan yang terjalin ini akan kekal hingga akhir hayat walaupun kita hanya kenal di alam maya….

SaHaBat akan muncul sendiri adakala nya dan tak usah di cari tanpa kita sedari dan dugai…

Itu lah Rahmat dari Ilahi

8 comments:

Fariq said... [Reply]

patut la mcm kenal je yg baju hitam tu.. kehkeh.. ye saya syg kan shida jugak.. hehe

Aku belum Kawin Lagi La Der

Heidi Shafiq said... [Reply]

bagus la korang ni.. :)

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Fariqkenal erk...penah bersua muka x...sayang fariq jugak,,sayang seorang sahabat... wow entry menarik aku blm kawin lagi sama la kita :)

Sunah Mohammad said... [Reply]

:) sayang kakak~

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Heidi Shafiqalhmdlah semoga persahabatan yang terjalin ini akan kekal buat selama2nya

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammadsayang sunah dak comey

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

syg shidaaaaaaaaaaa.moga keyrul spt sembuh

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)harap2 begitu la LM...